Neluț Roșu n-a mai așteptat și a decis, contract pe doi ani

Dinamo are o listă extinsă de jucători care sunt în atenția conducerii și a antrenorului Dusan Uhrin. Doar că, din cauza interdicției la transferuri și a situației dramatice din punct de vedere financiar, fotbaliștii nu sunt interesați să semneze sau să aștepte materializarea unei tranzacții cu clubul din Ștefan cel Mare.

FC Voluntari a anunțat azi că a semnat un contract pe o perioadă de 2 sezoane cu jucătorul Neluț Roșu, care a evoluat sezonul trecut la UTA Arad. ”Chiar mi-aș fi dorit să vin la Dinamo, au fost câteva situații în care afacerea se putea realiza”, a comentat mijlocașul în urmă cu ceva timp.

Fotbalistul de 27 ani a bifat în campionatul trecut 25 de meciuri în Liga 1 și unul în Cupa României și era dorit de Dinamo.

Neluț Roșu este mijlocaș, în vârstă de 27 de ani, care a mai evoluat până acum în cariera sa la formațiile: Concordia Chiajna, FC Botoșani, CFR Cluj, Viitorul Constanța, Levski Sofia, Gaz Metan Mediaș și UTA Arad. A fost campion cu Viitorul, după care s-a transferat la formația bulgară Levski.

Din lista extinsă a jucătorilor care s-au despărțit de UTA în această vară, Dinamo îi mai are în atenție pe Andrei Peteleu și Cristian Melinte, însă discuțiile tergiversează.

FC Voluntari a anunţat că membrii Consiliului său de Administraţie au decis numirea lui Gabriel Tamaş în funcţia de preşedinte al clubului.

Conducerea clubului va fi formată din trio-ul Gabriel Tamaş – Bogdan Bălănescu – Bogdan Niculaie.

Ioan Andone va prelua o funcţie pe măsura experienţei impresionante a domniei sale, cea de preşedinte al Consiliului consultativ al sportului la nivelul oraşului Voluntari, a precizat FC Voluntari.

Citește și

”Au pus țara la cale și au bătut palma”. Întâlnire la nivel înalt, cu Ciolacu și cu Negoiță în prim plan