--> -->

Neluț Roșu, mesaj clar: ”Să ajute și conducerea”

Neluț Roșu, noul căpitan al lui Dinamo, a jucat în ediția trecută 4 meciuri în Liga 1 pentru Voluntari, apoi 14 pentru Chiajna, în Liga 2, ratând barajul de promovare.

A semnat cu ”câinii”, practic, și-a îndeplinit un vis al copilăriei, el declarând că este suporter al dinamoviștilor de mic.

Atitudine optimistă

Mijlocașul central a arătat atitudine în amicalele verii, doar că rezultatele sunt catastrofale. Dinamo a marcat un singur gol și a încasat 9 de la viitoare adversare din Liga 2.

„Nu pot să mă gândesc că cineva ar vrea să îngroape Dinamo. Lumea vorbește foarte mult de Dinamo, pentru că e echipă mare și în jurul unui astfel de club sunt întotdeauna discuții”, a declarat fotbalistul după eșecul cu ”satelitul” FCSB.

”Liga 2 este foarte grea”

„Încercăm să formăm un grup cât mai puternic, să mai aducem niște jucători. Când va începe campionatul, alta va fi fața lui Dinamo. Timp este suficient. Sper să vină jucători care au evoluat, ca să joace direct.

Nu regret nicio secundă că am semnat cu Dinamo, am ales cu inima, cu sufletul, am renunțat la o grămadă de bani ca să vin. Sper să fie alegerea bună, să ne întoarcem în Liga 1, acolo unde e locul lui Dinamo. Da, s-ar putea ca suporterii să fie îngrijorați de situația din amicale. Dar așa e în pregătire, nu trebuie trase concluziile acum, important va fi ce vom face în campionat. Liga 2 este o competiție foarte grea, sper că înțelegem toți și vom pune osul la treabă.

Este o onoare să port banderola, am venit să formăm un grup puternic și cred că vom reuși. Noi, jucătorii, să ne facem datoria pe teren, iar cei din conducere să ajute tot ceea ce înseamnă brand. Nu depinde doar de noi. Sper ca problemele care sunt să se rezolve treptat”, a comentat Roșu.

Citește și

Elena Ceaușescu, uluită de un mare artist român: ”Nicule, tu auzi ce zice ăsta?!”