--> -->

Nelu Varga taie în carne vie: patru oameni pe lista neagră. Cine e favorit după refuzul lui Rădoi

Nelu Varga, patronul lui CFR Cluj, ia măsuri dure după ce echipa sa a fost eliminată de Pyunik în preliminariile Champions League (0-0 în tur și 2-2, 3-4 la penalty-uri în retur). Dan Petrescu și 3 oameni din conducere sunt pe lista neagră!

Clauză uriașă

Omul de afaceri este gata să facă schimbări importante la formația din Gruia. Deși a spus imediat după meci că nu vrea să-l dea afară pe Petrescu, Varga lucrează în culise la înlocuirea lui.

Clauza de reziliere a lui Dan Petrescu este uriașă, se cifrează la 400.000 de euro! Un detaliu important pentru care, încă, antrenorul nu este încă demis din Gruia.

Mirel Rădoi a refuzat oferta lui CFR Cluj

Primul nume la care Varga s-a gândit a fost Mirel Rădoi, potrivit Fanatik. Patronul lui CFR Cluj l-a ofertat pe fostul selecționer, care acum liber de contract.

Din informațiile obținute de GSP, Rădoi a refuzat propunerea, iar CFR Cluj a apelat la planul B.

În acest moment, Adrian Mutu este favoritul lui Varga.

Mutu a mai fost dorit

”Briliantul” a mai fost dorit și în trecut la CFR Cluj, iar acum se pregătește să înceapă noul sezon cu Rapid. Chiar împotriva formației din Gruia (16 iulie, 21:30).

Varga taie în carne vie și la nivelul conducerii, potrivit sursei citate.

Cine va fi dat afară

Sursele Gazetei Sporturilor dezvăluie că imediat după meci, omul de afaceri i-a anunțat pe Bogdan Mara, director sportiv, Marius Bilașco, director al departamentului de scouting de la CFR Cluj, și Răzvan Zamfir, consilier, că nu vor mai face parte din club.

”V-ați bătut joc de mine”, le-a spus Varga celor trei, imediat după meci.

Petrescu: ”N-am pierdut meciul”

”E foarte greu de înțeles ce s-a întâmplat. Băieții au încercat. A fost un meci echilibrat, parcă noi am avut mai multe ocazii. Sunt foarte supărat și trist, e greu să îmi găsesc cuvintele. Cred că e cea mai mare dezamăgire a mea la CFR Cluj.

N-am pierdut meciul, am făcut 0-0 și 2-2. E cea mai dureroasă eliminare suferită de mine în cupele europene! Îmi pare rău pentru fani, pentru club, pentru toți cei care au investit. Sunt convins că toată lumea e foarte supărată. Nu le-am cerut să se apere, dar cred că au fost căzuți fizic”, a comentat Dan Petrescu după eșec.

Ce susține, public, Varga

”Nu se pune problema demiterii lui Dan Petrescu în acest moment. Îi dau încredere. Totuși, mâine am să reflectez la ceea ce s-a întâmplat. Nu înțeleg cine este de vină, poate suntem noi ghinioniști, poate e antrenorul.

Eu le-am făcut toate poftele, am procedat corect. Deocamdată nu știu ce să zic”, a reacționat Neluțu Varga, într-un dialog purtat cu jurnalistul Digi Sport Marian Codirlă.

Citește și

Carmen Brumă, iubita lui Mircea Badea, siluetă de invidiat la 45 de ani: ”E doar începutul”