Nelu Tătaru, foarte dur în seara asta: ”Alte țări văd”

Nelu Tătaru a fost prezent astăzi în studioul B1 TV și a făcut un anunț îngrijorător pentru români în contextul coronavirus.

”Suntem în stare de alertă medicală. Populația accepta la început regulile medicilor privind internarea. Suntem pe un ascendent cu 2 cocoașe. Ne confruntăm cu refuzul de internare, de izolare. Personalul medical face recomandări de tratament. Suntem într-un moment în care ne facem activitatea profesionist. Există o relaxare în toate domeniilor, dar și un risc pentru personalul medical.

hotel iceberg balcic-->

Infecția cu COVID nu alege. Lumea a început să se gândească dacă nu revenim la scenariul Italiei și Spaniei. Noi am anticipat și creșterea prin măsuri de relaxare. N-am anticipat lipsa unei legislații. În martie, aprilie, nu vedeam contestatarii. Mulți s-au grăbit să câștige politic.

hotel pam beach olimp-->

Există și o dezamăgire că cineva își bate joc de munca lor, a personalului medical. Acum avem medicamente, echipamente, dar avem, din contră, o parte care atacă. Am văzut tot mai multe persoane care bagatelizează. Sunt 12 țări care au restricții pentru români, alte țări văd ceea ce noi nu vedem.

Am urmat și păstrăm același mesaj, păstrarea unor reguli”, a declarat Nelu Tătaru.


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed