Negoiță și fiul lui Andone, interesați de Dinamo? ”Mă preocupă”

Ionuț Negoiță și fiul lui Ioan Andone, cele mai noi nume interesate să devină acționari la Dinamo!

Ionuț Negoiță a recunoscut că nu este indiferent în ceea ce privește viitorul echipei Dinamo. Acesta l-a dat drept exemplu pe Dan Șucu, acționar la Rapid, și este de părere că Dinamo ar trebui să urmeze modelul rivalei din Giulești.

Negoiță: ”Modelul Șucu”

”Mă interesează soarta lui Dinamo și mă bucur că sunt soluții. Sper să fie de bun augur. N-ai cum să faci performanță fără bani, asta e clar. Chiar și cu un brand puternic în spate, cu entuziasm, la un moment dat se face foame.

S-a creat un context interesant în care oameni de afaceri reali, serioși, adevărați, potenți, se apleacă către fotbal pe modelul Dan Șucu.

Dacă e adevărat și faptul că în câteva luni intră buldozerele să demoleze vechiul și actualul stadion, deja e o veste și mai bună”, a spus Ionuț Negoiță, potrivit Sport.ro.

Ce a spus Ando senior

Fost jucător și antrenor la Dinamo, Ioan Andone ar fi încântat de ideea ca fiul său să se implice la Dinamo alături de Ionuț Negoiță.

”Ar fi extraordinar. Poate nu eu, dar fiul meu. Dinamo să plătească, să își ia licența. Sunt o grămadă de lucruri de pus la punct. De abia acum începe greul”, a spus și Ioan Andone.

După ce Eugen Voicu a declarat că nu vor fi cooptați foști jucători ai ”câinilor” în conducerea clubului, decât cu titlu de excepție, Ioan Andone a ieșit la atac.

”A fost o declarație de prost gust, care deranjează. Nu contează la ce s-au referit, trebuiau să se gândească inainte de a vorbi. Noi am facut Dinamo, noi care ne-am rupt picioarele acolo, care am transpirat”, a spus Andone. Ulterior, și-a îndulcit tonul și a transmis un mesaj de ziua lui, pe 15 martie (detalii aici).

Citește și

Mario Iorgulescu, sfidător din Italia: ”Mafia. Viață bună”