Negoiță, replică optimistă: ”Săptămâna viitoare”

Dinamo devine tot mai interesantă pentru oamenii de afaceri. După ce s-a negociat cu Murad, acum alb-roșiii au intrat în atenția altui libanez.

Este vorba despre Diya William Shoucair, directorul general al firmei Farm Tech România, firmă care se ocupă cu cu vânzarea utilajelor agricole și de construcții.

Negoiță e dispus la negocieri

După ce Diya William Shoucair a spus că vrea să preia Dinamo doar dacă va ajunge la un acord cu Ionuț Negoiță pentru baza de la Săftica, unde fostul acționar deține 50% din proprietate, Negoiță a oferit o replică pentru GSP.ro: ”Urmează să ne vedem săptămâna viitoare”.

Astfel, fostul patron confirmă că s-au demarat negocieri privind preluarea clubului din Ștefan cel Mare!

Societatea, pe care o deține libanezul, are o cifră de afaceri în 2021 de 14 milioande de euro și un profit de aproximativ 600.000 euro, scrie playsport. De asemenea, acesta ar fi fost chiar coleg de studiu cu Mohammad Murad în tinerețe.

Vecin cu ”câinii” la Săftica

Vecin cu cei de la Dinamo, sediul firmei sale aflându-se gard în gard cu baza „câinilor” de la Săftica, Shoucair vrea să preia pachetul majoritar de 72,8%.

Diya William Shoucair vrea să preia Dinamo doar dacă va ajunge la un acord cu Ionuț Negoiță pentru baza de la Săftica, unde fostul acționar deține 50% din proprietate.

Continuă negocierile și cu Murad

Joi, administratorul special Vlad Iacob și Muhammad Murad au negociat preluarea lui Dinamo, însă nu s-a ajuns la un acord: ”Povești, nu s-a decis nimic, a rămas la fel ca până înaintea întâlnirii”, au transmis cei de la Dinamo.

Oficialii lui Dinamo și-ar fi dorit ca Murad să ajungă măcar în ipostaza de a le cere documente dinamoviștilor, ceea ce nu s-a întâmplat.

Suporterii lui Dinamo anunță însă că negocierile au decurs bine și preconizează că până luni se va definitiva situația. Vlad Iacob, prezent la întâlnirea de joi, declară că Murad și Shoucair ar putea fi coinvestitori.

”A rămas încă neadaptată la situație poziția lui Șerdean. Până luni seară ,se vor mai definitiva demersuri cu alți 2-3 investitori și negocierea cu Șerdean . Aste e realitatea și sensul discuțiilor. Coinvestitori!! Până luni după-amiază … lângă alți deja conturați aseară”, a transmis Iacob potrivit RadioDinamo1948.

Citește și

Ludovic Orban: ”Premierul este fie amnezic, fie nu a trăit în România”