--> -->

Negoiță pune condiții: ”În această situație, m-aș întoarce”

Ionuț Negoiță nu s-a rupt definitiv de Dinamo. Într-un interviu acordat GSP, el a dezvăluit că urmărește în continuare partidele formației pregătite de Ovidiu Burcă și ia în calcul să se înscrie în viitor în DDB.

”Nu, nu acționez în instanță”

”Mă mai uit. Să vedem cum trec de acest plan de organizare. N-am pus nicio piedică!

Nu puțin bani, undeva la 900.000 de euro aș mai avea de încasat. Sunt trecut la „chirografari”, adică mă voi alege cu zero. Dar, Doamne ajută!, să fie bine Dinamo. Nu, nu acționez în instanță, am avut un termen, nu a fost cazul. Niciodată n-am făcut ceva împotriva lui Dinamo, ba din contră.

Nu. Dinamo mi-a fost și-mi este la suflet. Am vrut să fac performanță, am realizat că nu pot, am zis că e mai bine să renunț. Mi-aș dori ca Dinamo să revină la nivel ridicat, să însoțesc echipa în cupele europene.

Aș contribui și eu cu ceva, doar ca sponsor, dar în momentul în care Dinamo va avea propria casă”, a reacționat Negoiță.

”La un moment dat, mă voi înscrie în DDB”

”V-ați gândit să vă înscrieți în DDB?”, a fost chestionat fostul patron.

”La un moment dar o voi face! Dinamo dacă va avea propria casă, situația ar fi mai bună, va atrage investitori. Alta ar fi atmosfera.

Este o idee (n.red ca APCH să devină acționar majoritar). Până acum, se pare că au reușit să contribuie la modul concret, față de alții care doar povestesc. Ceea ce e lăudabil.

Eu le-am propus fanilor de multe ori. Era ideal. „Oameni buni, eu vreau pe 1 leu, în rest, luați Dinamo cu totul!”. Erau cei mai legitimi. Le-am înțeles refuzul, ar fi putut apărea reproșuri și supărări, dacă lucrurile mergeau rău. „Picau” vinovați, în fața celorlalți, cei care făceau atunci tranzacția.

Ce zice de Cortacero

Nu regret deloc că i-am cedat lui Cortacero. A fost singura soluție. Dacă aș face-o din nou? Neavând altă variantă, nevrând nimeni să-și asume, aș face la fel, aș da-o cuiva dispus să facă treaba asta.

Ce părere mi-a lăsat?

O părere în niciun caz bună. Nu cred că știe pe ce lume este. Destul de ciudat profilul de persoană, nu l-am înțeles ce vrea. Cred că nici el nu se înțelege”, a mai zis Negoiță.

Citește și

Dan Alexa: ”Îmi asum, ea este adevărata Steaua”