--> -->

Negoiță, ironic: ”Să-l ia pe Mbappe”

Ionuț Negoiță a apărut din nou la rampă, după mai bine de un an și jumătate după ce a cedat acțiunile clubului celor din managementul lui Pablo Cortacero.

Fostul acționar și finanțator al ”câinilor” s-a declarat dezamăgit de campania de transferuri, fiind în acest moment mulțumit că elevii lui Dusan Uhrin sunt siguri că nu vor retrograda direct, după situațiile dramatice de la Gaz Metan Mediaș și Academica Clinceni.

Nemulțumit de transferuri

Ionuț Negoiță se aștepta ca Dinamo să aducă jucători mai buni în perioada de mercato. Fostul patron al clubului îi ironizează pe ”câini” despre care spune că ar trebui să îl aducă pe Kylian Mbappe, aflat la un pas de Real Madrid.

”Este o rază de speranță, înțeleg că Academica Clinceni și Gazul sunt ca și duse, deci practic locul de baraj este asigurat. Din păcate, nu văd potențial pentru a se spera la mai mult decât locul de baraj, care a venit, oarecum, cadou.

Trebuie să câștige barajul și nu va fi ușor, după părerea mea. Sunt niște realități din păcate, speram ca în iarnă să reușească să aducă ceva jucători mai buni, iar în play-out se putea recâștiga și să se urce puțin în clasament. Nu văd că s-ar putea realiza treaba asta”, a spus Negoiță pentru Pro TV.

Face duble pe picior cu ironiile

Negoiță a spus că nu mai urmărește meciurile din Liga 1, nici ale lui Dinamo.

”Sincer, m-am uitat așa sporadic la meciuri. Când văd calitatea jocului, nu perseverez prea mult în a mă uita, că îmi pierd timpul, dar știu că, din vară, Mbappe va rămâne liber de contract și ar fi soluție pentru sezonul următor, mă gândesc.

Ca să existe și un echilibru cu celălalt «Mbappe» de la rivala lui Dinamo. Cred că ar fi un lucru bun. Treaba lui cum, doar să joace”, a declarat Ionuț Negoiță.

Citește și

Premierul: ”Bogații” vor plăti ca ”săracii”