Negoiță, investiție uriașă, de milioane de euro! Mai bogat decât Badea și Borcea

Ionuț Negoiță a renunțat la Dinamo, a pasat clubul lui Pablo Cortacero, care riscă să-l pună la pământ. Totuși, omul de afaceri care a condus gruparea din Ștefan cel Mare în perioada 2013-2020 trece printr-o perioadă foarte bună.

Ionuț și Robert Negoiță, care este primarul Sectorului 3 din București, tocmai au semnat o înțelegere pentru achiziționarea unui teren de peste 10 hectare.

Conform profit.ro, Negoiță a cumpărat cu aproximativ 10 milioane de euro terenul de la grupul siderurgic indian Viraj, care aparține fostei fabrici de țevi Tubinox. Acolo se poate ridica un ansamblu rezidențial de 3.500 de apartamente, cel mai mare proiect în care s-a implicat familia Negoiță până acum.

Familia omului de afaceri și a edilului de la Sectorul 3 e angrenată în dezvoltarea unui alt ansamblu rezidențial, Hills Pallady. Proiectul va înlocui fosta fabrică Romcarton din estul Bucureștiului cu aproape 2.000 de apartamente.

Plus un alt complex, Palladium Residence, care ar trebui să aibă în total 2.500 de locuințe. Familia Negoiță s-a implicat după anii 2000 în imobiliare, membrii ei au dezvoltat trei ansambluri rezidențiale cu peste 3.000 de apartamente pe care le-au vândut complet.

Conform Capital, familia Negoiță are o avere de 102 milioane de euro, mai mare decât a lui Nicolae Badea (94 milioane de euro) sau Cristi Borcea (82 de milioane de euro) printre alții!

Citește și

Prima persoană din România care a murit după ce a fost vaccinată anti-COVID-19. Reacția autorităților