--> -->

Negoiță despre eventuala revenire la Dinamo: ”Doar așa”

Ionuț Negoiță este văzut drept unul dintre responsabilii pentru situația grea în care a ajuns Dinamo.

Totuși, vorbește în continuare de Dinamo și a spus în ce condiții ar reveni în fotbal, cu toate că suporterii roș-albilor îl plasează printre ”groparii” grupării.

În noua sa viziune, Negoiţă o vede pe Dinamo pe mâinile unei conduceri profesioniste care să se ocupe de managementul clubului.

”Lipsa stadionului”

”Decizia de a întra la Dinamo… Dacă ar fi să am experienţa de acum, nu aş mai intra. Dacă aş mai intra vreodată în fotbal, aş intra doar la Dinamo, cu două condiţii: să fie stadion nou făcut şi să întru în calitate de acţionar minoritar. Nu mi-aş mai asuma toată povestea. Aş fi unul dintre acţionari şi să numim o conducere profesionistă care să se ocupe de managementul clubului.

(n.r.- dacă ar prelua echipa chiar şi în liga a doua?) Ăsta e un detaliu. Dacă s-ar găşi un grup de oameni de afaceri care să pună bani suficienţi să construiască un buget multianual, pentru promovare, pentru performanţă, promovarea ar fi o chestiune de timp.

Revin, am mai spus-o şi o repet. Cea mai mare problemă a clubului este lipsa stadionului. Dacă s-ar fi făcut stadionul, atunci când a fost iniţiativa cu toate trei, Steaua, Dinamo, Rapid, şi Dinamo avea stadion sau măcar era în construcţie, m-aş fi gândit şi eu de două ori dacă să plec. Faptul că nu are stadion şi nici măcar nu s-a început la el, asta poate fi o problemă foarte mare.”, a declarat Ionuţ Negoiţă pentru Orange Sport.

”Era mort, dar neîngropat, eu l-am resuscitat”

”Dinamo e din nou într-un moment greu, precum atunci când l-am luat. Când am luat clubul Dinamo, era pe punctul de a… Era aproape, aproape mort, dar neîngropat.

L-am luat, l-am resuscitat, l-am repus pe şine şi opt ani de zile m-am ocupat de el. Din păcate, s-a revenit (n.r. – în insolvenţă). Am trecut şi noi printr-o insolvenţă, au fost şi discuţii despre acea insolvenţă şi s-au lămurit lucrurile.

Din nou, este un moment greu. Eu sper din tot sufletul să se găsească soluţii şi să-l repună pe şine. E mai greu acum, că e în Liga 2, adică trebuie şi promovat, revenit în Liga 1. Lucrurile sunt mai complicate decât erau atunci. Ideal ar fi să se promoveze, dar nu există altă variantă decât să vină cineva.

Una, două, trei persoane potente financiar, care să se implice cu bani, dar şi cu organizarea. Trebuie cineva să-şi asume direcţia. E ok ca suporterii să fie prezenţi, dar cred că de unii singuri e complicat”, a mai declarat afaceristul.

Citește și

Marcel Pavel critică femeile care exagerează cu operațiile estetice: ”Parcă au bot de rață. Unele foarte frumoase s-au mutilat”