Negoiță către Marica: ”Prosopel”. Derapaj

Retrogradarea lui Dinamo a născut diverse polemici, ultima dintre ele fiind cea dintre afaceristul Ionuț Negoiță , fostul patron al grupării până în august 2020, și fostul fotbalist Ciprian Marica.

Dinamo a retrogradat în Liga 2, după ce a pierdut barajul cu Universitatea Cluj, scor general 1-3, după 0-2 în tur şi scor 1-1 în retur.

Roș-albii vor evolua în eşalonul secund pentru prima dată de la înfiinţarea clubului, în 1948. Începând din 6 august, când pornește la drum Liga 2.

”Contestatari și loseri gen Prosopel am avut întotdeauna”

Ciprian Marica, fost jucător la Dinamo, l-a ”înțepat” pe omul de afaceri Ionuț Negoiță.

”Pentru mine, dânsul (n.r. Ionuț Negoiță) e principalul vinovat. Datorită ție a ajuns echipa pe mâna unora care nu aveau nicio treabă cu Dinamo”, a declarat Marica la la Pro Arena.

Imediat, Ionuț Negoiță i-a răspuns fostului internațional.

”Nu compatibilizez cu proștii”

”Contestatari și loseri gen Prosopel și alții am avut dintotdeauna. Ei vorbesc prost, iar eu cu proștii nu compatibilizez. Eu am lăsat clubul, din ce îmi aduc aminte, cu datorie sub 3 milioane de euro. Acum, am înțeles, că e undeva pe la 10 milioane de euro.

Sper să gestioneze bine insolvența. Dacă se vor duce în faliment ca Rapid, va trebui să o ia din Liga 4 și va dura ceva până când Dinamo va reveni”, a declarat Ionuț Negoiță pentru Pro TV.

Citește și

Băsescu: ”Voi trata statul român cum mă tratează el”. Azi, a cedat