Negociază și pentru Ricardo Grigore! Pierde Dinamo un fotbalist de mare viitor?

Dinamo este într-o situație precară din punct de vedere financiar, întrucât Pablo Cortacero se ține de minciuni în continuare, în ciuda faptului că jucătorii i-au demonstrat caracterul puternic încă o dată, cu victoria cu Hermannstadt (2-0).

Alte echipe din Liga 1 încearcă să profite de pe urma problemelor ”câinilor”. În urmă cu un an, CFR Cluj cumpăra la preț de reduceri un tânăr fotbalist de viitor al lui Dinamo, Denis Ciobotariu, eligibil U21, pentru doar 150.000 de euro. Acum, ar putea obține un preț la fel de bun pentru Ricardo Grigore!

Internațional de tineret, Rici, eligibil U21, a acuzat probleme la adductori și n-a jucat în această seară la Mediaș, nu vrea să riște o accidentare de durată. Și în privința lui, CFR Cluj va negocia, spun cei de la GSP, sperând să obțină un preț foarte bun.

Ricardo a strâns 12 meciuri în actuala ediție pentru Dinamo, a fost căpitan și campion la juniori cu “câinii”. În primăvara anului trecut, suporterii DDB au reușit să blocheze un eventual transfer în Anglia al lui Rici. Ionuț Negoiță își dăduse acordul ca el să plece pentru 200.000 de euro.

Doar că fanii au ripostat și au transmis că vor face scandal. Ei au transmis că vor fi de acord cu un eventual transfer doar pentru un milion de euro și 20 la sută dintr-un eventual transfer.

Citește și

Andrea Pirlo, impresionat de Radu Drăgușin: ”A demonstrat calitățile!”. Alături de ce român poate juca

No Comments Yet

Comments are closed