--> -->

Nedelcearu trece printr-un moment greu: ”El te-a învățat să nu îngenunchezi!”

Tatăl lui Ionuț Nedelcearu, Marin, fost fotbalist, s-a stins din viață duminică.

Veste teribilă pentru internaționalul român Ionuț Nedelcearu, fotbalist în Serie B, la Palermo.

Duminică, cu doar câteva ore înainte de meciul de campionat dintre Spal și Palermo, Ionuț a primit vestea că tatăl lui, Marin, s-a stins din viață.

Italienii, alături de ex-dinamovist

Marin Nedelcearu a fost, la rândul său, fotbalist. S-a format ca fotbalist la juniorii lui Dinamo, apoi a evoluat la seniori pentru Farul, Victoria, Oțelul Galați și FC Brașov.

În ciuda veștii, Ionuț a fost integralist în meciul cu Spal, încheiat la egalitate, scor 1-1. Fundașul român a primit un cartonaș galben.

„Palermo FC, împreună cu președintele Dario Mirri și întreaga familie City Football Group, se strâng în jurul lui Ionuț Nedelcearu după moartea tatălui său. Condoleanțe lui Ionuț și tuturor celor dragi lui”, a transmis Palermo într-un comunicat oficial.

Mesajul DDB Italia

Și cei de la DDB Italia au ținut să fie alături de fostul căpitan al ”câinilor”, membru DDB Elite, la rândul său.

”SUNTEM ALĂTURI DE TINE, IONUȚ!

Tatăl tău era mândru de tine! Te-a adus de mână la fotbal, la Dinamo, acolo unde crescuse și el ca fotbalist. Iar visul lui, de a te vedea ca jucător mai valoros decât el, s-a împlinit.

Și nu doar că te-a făcut fotbalist, dar te-a crescut ca pe un luptător. Acum trebuie să lupți și cu această pierdere.

El te-a învățat să nu îngenunchezi în fața durerii și nici atunci …când toți din jurul tău se pleacă supuși în genunchi. Rămâi drept și mergi înainte, pentru a onora mai departe numele tatălui tău!

Cuvintele noastre sunt puțin lucru, dar vrem să știi că suntem cu gândul la tine!

Marin Nedelcearu, care a încetat ieri din viață, în urma unei lungi perioade de suferință, a crescut la juniorii lui Dinamo, iar la seniori a evoluat pentru Victoria, Oţelul Galați, Farul Constanța și FC Braşov.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

Citește și

Klaus Iohannis, dur cu Austria: ”Pentru Croația a știut să spună da”