Nedelcearu evită Dinamo, dar tot se va bate pentru evitarea retrogradării

Ionuț Nedelcearu (27 de ani) s-a aflat pe lista de transferuri a lui Dinamo, dar fundașul român ar putea să se transfere la o altă echipă din Italia.

Fundașul central a semnat cu Palermo în vara anului 2022, iar în acest sezon a bifat doar trei meciuri pentru echipa sa.

Ionuț Nedelcearu este dorit de Ascoli

Publicația Tuttomercato web a relatat că Ionuț Nedelcearu este dorit de Ascoli, formație care se află pe locul 18 în Serie B, cu 17 puncte după 19 etape. Totuși, transferul românului depinde de un alt jucător.

Este vorba de Peda Patryk, pe care Spal l-a împrumutat de la Palermo până la finalul sezonului. În cazul în care Spal ar fi de acord ca Peda să revină mai repede la Palermo, transferul lui Nedelcearu ar putea deveni realitate.

”Pe urmele fotbalistului Ionuț Nedelcearu se află Ascoli, care caută întăriri și consideră că profilul românului este ideal. Situația este în prezent în stand-by.”, a relatat publicația citată.

Dinamo a vrut să îl transfere pe Ionuț Nedelcearu

Dinamo a încercat să dea una dintre cele mai importante lovituri din perioada de mercato a iernii din SuperLiga României. ”Câinii”l-au avut pe lista de transferuri pe Ionuț Nedelcearu (27 de ani), însă fundașul central a refuzat o revenire la echipa sa de suflet.

La scurt timp după interesul lui Dinamo, Ionuț Nedelcearu a prins două partide în tricoul celor de la Palermo și a impresionat.

Imediat, italienii au anunțat că formația din Serie B a decis să conteze pe fotbalistul român în cea de-a doua parte a sezonului.

Citește și

Acuzații dure ale lui Piedone la adresa lui Arafat: ”A refuzat acele ambulanțe, apoi să declarăm că au murit doar 7”