--> -->

Necazuri peste necazuri la Dinamo: o nouă problemă în ofensivă

Dinamo a ajuns azi la Kiev, unde sâmbătă, de la ora 17:00, în direct la Pro X, este amicalul de lux cu Dinamo Kiev. Gigi Mulțescu în duel cu Mircea Lucescu, două vechii glorii ale ”câinilor roșii”.

Mulțescu a deplasat un lot de 20 de jucători în Ucraina, cu foarte mulți juniori, aceasta întrucât lotul este decimat de probleme medicale. Dacă Eșanu este la Euro U21 în Ungaria, iar Puljic și Achim au fost testați pozitiv cu coronavirus, Nemec încă nu este refăcut complet, Șerban ratează jumătate de an după operație, iar Paul Anton și Steliano Filip sunt accidentați, refăcându-se la Bistrița, respectiv la Oradea.

Încă o problemă, venită de peste mări și țări. Gevaro Nepomuceno s-a accidentat în meciul dintre naționalele statului Curacao și cea a Sfântului Vincent și Grenadine și se adaugă pe lista fotbaliștilor dinamoviști indisponibili pentru finalul sezonului în Liga 1.

Nepomuceno a fost titular în naționala statului Curacao (5-0 cu Sfântul Vincent și Grenadine), dar s-a accidentat în minutul 40 și a fost înlocuit.

Mijlocașul ofensiv achiziționat de Dinamo la începutul acestui an a mai avut probleme medicale în ultima perioadă, acesta acuzând constant dureri după o mai veche accidentare.

Ca și cum situația clubului nu ar fi oricum extrem de dificilă, din cauza problemelor financiare, Gigi Mulțescu va trebui să improvizeze în ultimele meciuri din sezonul regulat al Ligii 1.

Astăzi, Mario Nicolae a fost criticat pentru transferul jucătorului adus din liga a cincea engleză (detalii aici), Nepomuceno, numărul 10, nerealizând nimic în 9 meciuri.

Accidentările jucătorilor îngreunează și mai mult misiunea tehnicianului Gigi Mulțescu pentru acest final de sezon regulat în prima ligă a României. ”Câinii” vor juca în ultimele două etape cu CFR Cluj, în deplasare, și cu Academica Clinceni, acasă.

Citește și

Raed Arafat, admonestare pentru Flavia Groșan: ”Noi, ca medici, putem fi derutanți pentru populație”