--> -->

Nebunie la Craiova: câte bilete s-au vândut deja și ce va urma!

Universitatea Craiova – Dinamo este duminică, de la ora 16:00, în Bănie.

Vin mulți ”câini roșii” în Bănie

La Craiova s-au vândut în jurul a 5.000 de bilete pentru „șocul” cu Dinamo. Amfitrionii mizează și pe cei 4.300 de abonați, iar oaspeții au primit 2.323 de tichete. Dintre acestea, dinamoviștii au achiziționat deja 700!

Chiar dacă nu mai este campioana de altădată, acum zbătându-se în subsolul clasamentului, Dinamo rămâne marea rivală a Universității Craiova.

Suporterii olteni nu vor să rateze a doua confruntare a sezonului regulat dintre favoriții lor și „câini”, programată duminică, de la 16:00, iar interesul lor este dublat și de faptul că, împotriva bucureștenilor, pe banca alb-albaștrilor va debuta antrenorul bulgar Ivaylo Petev.

Universitatea contează, de asemenea, pe cei 4.300 de abonați pe care-i are, ceea ce, estimativ, înseamnă deja peste 9.000 de spectatori. Oaspeții, la rându-le, au primit 2.323 de tichete, la prețul de 35 de lei bucata. Arena din Bănie are 30.000 de locuri.

Ambele echipe sunt în criză

Meciul este foarte important pentru ambele echipe, aflate într-o periodă de criză. Niciuna nu se poate lăuda cu cifre pozitive:

Oltenii bifează o lună și jumătate de la ultima victorie acasă, 5-1 cu FC Botoșani, pe 1 octombrie, un singur succes în ultimele şase meciuri disputate în campionat. În rest, trei remize şi două înfrângeri.

„Câinii” sunt fără victorie de aproape trei luni în campionat! Ultimul succes a fost pe 19 august 2023, când s-au impus cu 3-2 pe terenul celor de la FC Voluntari. Au urmat trei rezultate de egalitate şi şase partide pierdute.

Citește și

Cu ei ne calificăm la Euro! Să sperăm