--> -->

Naționala răcită: Sorescu chemat urgent!

Edward Iordănescu se pregătește de debutul oficial pe banca echipei naționale, dar selecționerul are probleme serioase cu jucătorii convocați la prima reprezentativă.

Noul antrenor al tricolorilor va debuta pe banca României vineri, 25 martie, de la ora 20:15, în Ghencea, împotriva Greciei. Urmează un test Israelul, marți, 29 martie, la Netanya.

Probleme respiratorii

GSP a aflat că nu mai puțin de 8 jucători au simptomatologie de viroză respiratorie în acest moment și au șanse mici să joace împotriva Greciei.

Dennis Man, Cristi Manea, Nicușor Bancu, Andrei Ivan, Vlad Chiricheș, Adrian Rus, Radu Drăgușin și Mihai Bordeianu au venit cu probleme la reunirea de la Mogoșoaia și nu au putut face antrenamente normale în această perioadă.

Toți au fost testați Covid-19, iar rezultatele acestora au fost negative, dar problemele respiratorii, dar și de altă natură le-au dat bătăi de cap, atât lor, cât și staff-ului.

Mai mult, sursa citată afirmă că cel puțin trei sau patru dintre jucători nu vor putea să fie recuperați și nu vor juca în meciul de verificare cu Grecia, făcându-se eforturi să fie apți pentru duelul cu Israel.

Ex-dinamovistul chemat

Acesta a fost și motivul pentru care Edi Iordănescu a decis să facă o convocare de urgență chiar în această dimineață. ”În contextul în care unii tricolori au simptomatologie de viroză respiratorie staff-ul tricolorilor a decis convocarea lui Deian Sorescu, înainte de România-Grecia și pentru pregătirea partidei cu Israel (29 martie)”, a fost anunțul postat pe siteul FRF

”Sorescu acoperă trei poziții și era cea mai bună variantă pentru situația de criză actuală. Va intra direct în programul de pregătire al primei reprezentative” au transmis cei din interiorul naționalei.

Sorescu încă este golgeterul ”câinilor”, cu 8 reușit, iar la Rakow, locul secund din Polonia la un punct de liderul Pogon, a bifat un gol în 4 meciuri.

Citește și

Prunea către Uhrin: ”L-am învățat”