--> -->

Nasty face plângere penală pentru Dinamo și FCSB: ”Sigur fac”

Ilie Năstase este decis să îi facă plângere guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, în speța legată de terenurile de la ”Arenele BNR”. Fostul mare tenismen este extrem de supărat pe faptul că acele terenuri nu pot fi folosite pentru diferite turnee de tenis, din cauza faptului că s-ar opune conducerea BNR.

Lobby, măcar verbal

În plus, Ilie Năstase susține că în aceeași discuție trebuie inclus și stadion de fotbal din Cotroceni, pe care a evoluat la un moment dat echipa FC Național. Primul lider din istoria circuitului ATP face lobby pentru ca Dinamo și FCSB, echipe din București care practic nu au un stadion propriu în acest moment, să poată evolua pe acea arenă în meciurile considerate ”acasă”.

Năstase a anunțat că încă nu a făcut acea plângere penală de care a vorbit pentru prima dată în urmă cu două săptămâni din motive obiective. A asigurat însă că va face acest lucru în cursul săptămânii viitoare.

”Nu a lu” mama lui de la Drăgășani”

”Acolo nu e vorba doar de terenurile de tenis. Ci și de stadionul Cotroceni, de toată baza! Nu se joacă tenis, nici fotbal! E urât dacă domnul Isărescu se împotrivește ca sportul să progreseze.

BNR e Banca Națională a românilor, nu a lu’ mama lui de la Drăgășani! De ce nu joacă FCSB sau Dinamo în Cotroceni? Era cel mai frumos din București. Problema e că toți când într-o funcție la o instituție de stat cred că e a lor domne! Nu e o firmă privată!

Nu am reușit încă să fac plângerea pentru că sunt la Constanța. Marți mă întorc și sigur o să fac atunci. Trebuie să-mi iau niște avocați că nu fac singur.

Eu știu că este o lege în Europa, în care băncile nu au voie să implicate decât în chestiuni bancare. Nu au voie să aibă nici stadion, nici restaurant, nimic. E legislație europeană la care trebuie și noi să ne conform ca membri ai Uniunii Europene”, a spus Ilie Năstase potrivit fanatik.ro.

De unde a plecat nemulțumirea fostului lider ATP

În urmă cu două săptămâni, după finala turneului Țiriac Foundation Trophy, câștigat de Irina Begu, Ilie Năstase a anunțat pentru prima dată că vrea să îi facă plângere penală lui Mugur Isărescu în contextul situației juridice în care se află arenele BNR.

”Îmi era dor de un turneu de tenis, dar locaţia nu este potrivită. Trebuia să fie la BNR, aş fi dorit la BNR, unde s-a scris istorie de 100 de ani şi vreau să îl atenţionez în acest fel pe tovarăşul guvernator al BNR, că în loc să pună semnătura pe o sticlă de vin toţi guvernatorii o pun pe o bancnotă.

Şi vreau să îl atenţionez că îi fac plângere penală că nu lasă sportul să se dezvolte în România, tenisul. De mâine îi fac plângere penală. Terenul nu este al lui, este al românilor, eu m-am născut acolo, nu este terenul lui proprietate privată”, a spus atunci fostul mare tenismen, citat de digisport.ro.

Citește și

Cabana Babele a fost scoasă la vânzare pentru un preț uriaș