Nadia Comăneci împlinește astăzi 58 de ani! Și arată tot ca o ”Zeiță”

Nadia Comăneci împlinește astăzi 58 de ani! Da, au trecut anii, dar românca noastră a rămas ”Zeița de la Montreal” indiferent de cât a înaintat în vârstă. Stabilită în Statele Unite ale Americii, în Oklahoma, oneșteanca este oricum în continuă mișcare fiind implicată în diverse proiecte pe întreg mapamondul.

Nadia a împărțit cu fanii ei momentul aniversar de astăzi și a publicat pe rețelele de socializare o felicitare primită cadou de la prieteni. Ea înfățișată la aparatul preferat, la bârnă, cu mișcări asemănătoare unei feline. A strâns mii de mesaje de felicitare și de ”la mulți ani” din toate părțile globului. Multe sunt emoționante, întrucât legendarei gimnaste i se transmite că a fost printre oameni ”inspirație și un model de viață”.

Comăneci a fost luna trecută în țară, urmează să revină înainte de Sărbători, când se va revedea cu mama ei, Ștefania. Nadia are și un proiect la Otopeni, alături de Ion Țiriac, o școală de gimnastică, de inițiere, pentru viitoarele stele al sportului internațional.

Citește și:

Ladislau Boloni a răbufnit după victoria cu liderul Belgiei. Reacție de reținut

No Comments Yet

Comments are closed