--> -->

N-au dansat decât o iarnă! Bianca Marina, declarații explicite despre Mario Iorgulescu

Bianca Marina și Mario Iorgulescu și-au spus ”adio”! Anul trecut, în luna noiembrie, fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu, anunța că are o relație amoroasă cu Bianca Marina, ex-soția lui Steliano Filip.

Din păcate, povestea lor de iubire a ajuns acum la final. Iată cele mai recente declarații ale tinerei despre relația cu Mario Iorgulescu.

Mario Iorgulescu, fiul cunoscutului Gino Iorgulescu, este din nou singur! Bianca Marina, femeia cu care tânărul de 27 de ani începuse o relație în noiembrie 2022, a explicat situația.

”Sunt dispus să am grijă de ea și de copilul pe care îl are cu Steliano”

”Mi-am făcut un cont de Instagram, nu mai suportam singurătatea. Eram foarte singur şi trist. Nu mai suportam să stau aşa, în situaţia respectivă, în clinică. Mi-am făcut un cont de instagram, am dat de Bianca pe acel cont, i-am scris şi am reluat legătura. Sunt dispus să am grijă şi de ea şi de copilul pe care îl are cu Steliano. Îmi doresc foarte mult să fac un copil cu Bianca!

Am ajuns la o vârstă în care m-am săturat să petrec, să mă distrez şi să îmi bat joc, să umblu din floare în floare, pentru că asta am făcut toată viaţa şi nu mai este cazul! Foarte greu”, spunea Mario Iorgulescu, anul trecut.

Fosta soție a lui Steliano Filip a recunoscut că nu mai formează un cuplu cu Mario Iorgulescu, cel care tocmai a fost condamnat de Tribunalul București la 15 ani și opt luni de închisoare pentru omor. Magistrații au stabilit că acesta a avut discernământ în momentul în care a provocat accidentul mortal din 2019, atunci când un alt tânăr și-a pierdut viața.

”Nu, nu sunt iubita, ci doar prieteni, atât”

Bianca Marina a vorbit deschis despre legătura amoroasă pe care a avut-o cu Mario Iorgulescu. Ea a precizat că, în momentul de față, este o femeie singură, dar este alături de fiul lui Gino Iorgulescu în calitate de amică, nu de iubită.

”Ca să terminăm cu speculațiile, nu, nu sunt iubita lui Mario Iorgulescu. Suntem doar prieteni și nimic mai mult. Eu, în clipa de față, sunt o femeie singură, mă concentrez pe creșterea copilului. Sunt alături de el, trece prin momente de coșmar, dar doar ca prietenă, în niciun caz ca iubită”, a mărturisit Bianca Marina, pentru Cancan.ro.

Mario Iorgulescu, condamnat la închisoare cu executare

Lovitură dură pentru Mario Iorgulescu! El a fost condamnat de Tribunalul București la 15 ani și opt luni de închisoare pentru omor, după ce s-a decis că fiul șefului LPF a avut discernământ în momentul în care a provocat accidentul mortal din 2019. Atunci, un tânăr de 24 de ani, Dani Vicol, a decedat pe loc.

Fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu, era băut și drogat în momentul producerii accidentului. El conducea un Aston Martin, în valoare de 300.000 de euro, când a intrat într-un alt vehicul care circula regulamentar.

Citește și

Ce face Adrian Cristea după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Denisa Nechifor: ”La mine de-abia a fost”