--> -->

N-a trecut degeaba pe la Man United: „O fază exact ca-n Anglia”

Jucător trecut pe la Manchester United, Dennis Politic a reușit primul gol în tricoul ”câinilor”, în remiza cu U Cluj (1-1), acolo unde a punctat și un alt ex-dinamovist, Daniel Popa.

Criticat de unele foste glorii ale clubului, Politic a dat replica pe gazon printr-o reușită spectaculoasă, prima a lui în Liga 1.

”Cred că am demonstrat că ne putem bate cu orice echipă”

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am reușit să dau primul gol și sper la cât mai multe. Suntem puțini dezamăgiți, dar fericiți totuși că am luat primul punct.

E un pas înainte și nu a fost un meci ușor. Am muncit până în ultimul minut și sperăm de acum să luăm cât mai multe puncte. Așa am vrut să fac. Am mai avut o fază exact la fel în Anglia.

Mă bucur că am scos un punct. Cred că am demonstrat că suntem destul de puternici și putem bate cu orice echipă. Repet, puteam să câștigăm azi. Cred că avem un lot bun și unit și putem să facem treabă în acest sezon”, a spus autorul golului lui Dinamo de la Mediaș.

Aprecieri și pentru Golubovic

Politic și Golubovic au fost cei mai buni jucători ai ”câinilor” în remiza cu U Cluj (1-1), portarul sloven având din nou o prestație solidă.

Florin Prunea consideră că Dennis Politic a fost cel mai bun de pe teren în partida care s-a încheiat în cele din urmă la egalitate: 1-1.

„Dinamo m-a impresionat. Am văzut de la începutul jocului că s-au dus să ia puncte. Problema e că au o limită de valoare individuală, băieții ăștia atât pot.

Plusurile sunt Golubovic, care confirmă, și Dennis Politic, m-a impresionat și cred că e jucătorul meciului. Un transfer bun și mă bucur că noii jucători încep să confirme”, a spus Prunea, conform Digi Sport.

În următoarea etapă, Dinamo o va întâlni pe teren propriu pe FC Botoșani.

”Câinii” au evoluat contra lui U Cluj în următoarea formulă: Golubovic – C. Costin, Giafer, R. Grigore, de Moura (Amzăr 74) – Larrucea – A. Bani, Iglesias (Gregorio 67), N. Roşu (Bena 83), Politic – C. Ţîră (Abdallah 67).

Citește și

David Popovici i-a impresionat pe toți: unde își petrece vacanța