N-a reușit în 2021, mai încearcă o dată acum: atacant adus în probe la Săftica

Dinamo a pierdut primul amical din 2022, 0-2 cu Mioveni, nu s-a observat astăzi nicio îmbunătățire în debutul noului an, iar sâmbătă urmează o altă partidă de verificare, cu Farul Constanța.

”Câinii” au perfectat transferuri doar pentru zona defensivă, Răzvan Patriche, Marius Tomozei și Igor Jovanovic, acum urmează să se întărească de la mijloc în sus. Alin Buleică, jucător de bandă dreaptă, a fost adus în probe, roș-albii și-au mai dat acordul și pentru un alt fotbalist ofensiv.

L-au ales pe Akpala, care s-a și lăsat!

Atacantul Nemanja Petrovic, 23 de ani, revine în probe, după ce nu a fost reținut la echipă în primăvara 2021, a scris dinamo1948.club. Oficialii dinamoviști ne-au confirmat faptul că vârful elvețian, cu origini sârbe, se va întoarce la București. Va fi testat de Stoican la Săftica. În ultimul sezon, fotbalistul a jucat în liga secundă din Serbia, la Jedinstvo.

Anul trecut, Gigi Mulțescu l-a testat și el, sârbul a arătat câteva calități la antrenamente, fiind lăudat de jucătorii cu experiență, dar Dinamo, și-atunci într-o situație disperată, a preferat să-l transfere pe Joseph Akpala, 34 de ani, adus de Mario Nicolae. Din păcate, nigerianul, care avea un CV impresionant, a jucat doar 21 de minute și s-a accidentat, la tendonul ahilian, detaliu pentru care și-a pus ghetele în cui!

Acuze la plecare

”Chiar nu pricep ce s-a întâmplat de nu am fost reținut la Dinamo. Mai mult, destul de mulți fotbaliști de la echipă mă apreciau și chiar mi-au spus-o direct. Puteți verifica! Nu știu cine nu a vrut ca eu să rămân. Poate că antrenorul, poate că nu eram la fel de faimos precum Akpala, de exemplu. Dar aș fi putut oferi ceva bun.

Sincer, nu știu dacă aș fi putut juca imediat. Le-am și spus că am nevoie de puțin timp, adică o săptămână sau două, nu mai mult. Dar, ca fapt divers, mulți jucători erau la același nivel cu mine, nu erau pregătiți. M-am simțit un pic obosit la început, apoi eram foarte bine la sfârșitul săptămânii. Și eram unul dintre cei mai buni!

Le-am spus că nici nu vreau mulți bani, să-mi dea doar cât să mă descurc la București să trăiesc, să mă cazeze undeva și să-mi asigure masa”, a spus Petrovic, la vremea respectivă, pentru GSP.

Citește și

Ministrul energiei i-a îndemnat pe români să nu plătească facturi eronate. Cîțu: ”Să corecteze”