--> -->

Încă o problemă pentru ”câini”: a recidivat

Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei României, dar situația din clasamentul Ligii 1 este îngrijorătoare. Formația lui Ionel Gane este la retrogradare, iar luni are un meci extrem de important la Voluntari, echipă ce se află într-o situație precară, de asemenea.

A surprins absența din lotul roș-albilor a lui Gevaro Nepomuceno, 28 de ani, mijlocașul care a bifat toate meciurile din momentul în care a ajuns la gruparea din Ștefan cel Mare la începutul lui 2021. Internaționalul din Curacao nu a fost în echipa ”câinilor” cu Dunărea Călărași (3-1).

Decarul dinamoviștilor a resimțit o mai veche accidentare, astfel că a fost menajat pentru confruntarea din Cupa României, a făcut antrenamente, separat, la sală, în timp ce colegii săi au pregătit duelul cu Dunărea Călărași, a informat GSP.RO. Fotbalistul a început antrenamentele ușoare alături de coechipieri. Rămâne de văzut dacă va fi luni în lot.

Gane îi mai are accidentați pe Adam Nemec, Janusz Gol și Andrei Blejdea, care sunt indisponibili pentru confruntarea cu echipa lui Ioan Andone și Bogdan Bălănescu.

Nepomuceno a bifat 8 meciuri în tricoul ”câinilor”, însă este departe de evoluțiile unui decar. În antiteză cu Borja Valle, care a îmbrăcat tricoul cu numărul 10 în startul sezonului, fotbalistul ajuns între timp la Oviedo fiind și acum golgeterul roș-albilor, cu 5 goluri în 10 partide adunate pentru bucureșteni. Nepomuceno nu are niciun gol și niciun assist, jucătorul sosit de la Halifax (liga a 5-a engleză) fiind remunerat cu 3.000 de euro pe lună.

Citește și

Ancuța Cârcu (AUR, ex-PRM) despre acuzațiile de proxenetism: ”Nu controlez păsărica nimănui”