--> -->

N-a mai vrut la Dinamo, merge la Hagi

Dinamo a pierdut de-a lungul ultimilor ani diverși fotbaliști care s-au afirmat la alte cluburi din Liga 1, mai enervant fiind, pentru alb-roșii, că respectivii au crescut în Ștefan cel Mare.

Ion Gheorghe este fotbalistul care s-ar afla în negocieri avansate cu echipa manageriată și antrenată de Gică Hagi, anunță Orange Sport.

Refuză să mai continue cu Voluntariul

Mijlocașul în vârstă de 22 de ani se află în ultimele săptămâni de contract cu ilfovenii și poate ajunge gratis la Constanța.

„Mutarea are şanse de a se realiza. La 22 de ani, Ion Gheorghe a pierdut echipa antrenată de Liviu Ciobotariu. După ce a refuzat să semneze prelungirea contractului cu FC Voluntari, el n-a mai fost folosit ca titular”, notează sursa citată mai sus.

Ion Gheorghe evoluează ca mijlocaș central, dar a fost folosit și în dreapta sau chiar stânga.

S-a dezis de Dinamo

El este cotat la 1,3 milioane de euro de site-ul transfermarkt.com și în acest sezon a strâns 32 de meciuri pentru FC Voluntari, reușind cinci goluri și cinci pase decisive.

Înainte de a ajunge la Voluntari, Ion Gheorghe a jucat pentru Dinamo. A fost campion la juniori cu ”câinii”, apoi, în vara 2017, a făcut presiuni ca să părăsească gratis clubul. A primit dezlegarea și-a semnat cu Voluntariul.

”Câinii” și-au păstrat opțiunea de a-l cumpăra pe Ion Gheorghe, înapoi, de la Voluntari, dacă achită 50.000 de euro. Doar că mijlocașul nu a dorit sub nicio formă să se mai întoarcă la Dinamo, afirmând public acest lucru și spunând că va face performanțe mai mari la Voluntari decât în tricoul clubului ce l-a crescut.

Citește și

Bucurați-vă de soare! Ce va urma în luna mai