--> -->

Mustață a urlat la Berceni: ”Du-te și ia Dinamo!”, Becali: ”Ai mai fost la pușcărie”

Atmosfera s-a deteriorat teribil la FCSB în ultimele zile, iar îndepărtarea lui Edward Iordănescu a adus un alt război, proprietățile lui Gigi Becali fiind victima unor mesaje dure din partea suporterilor la adresa patronului.

Mai mult, liderul fanilor, Gheorghe Mustață, a trecut la amenințări directe!

De partea lui Edi Iordănescu

Gheorghe Mustață s-a prezentat la baza din Berceni a celor de la FCSB pentru a-și lua rămas bun de la Edi Iordănescu, iar liderul galeriei roș-albaștrilor a fost surprins în timp ce urla la Gigi Becali!

Un adevărat război s-a iscat între suporterii vicecampioanei României și Gigi Becali, toate acestea după ce Edi Iordănescu a decis să își dea demisia.

Suporterii formației roș-albastre sunt de partea lui Edi Iordănescu, iar Gheorghe Mustață a dezvăluit că au de gând să protesteze împotriva latifundiarului din Pipera.

Gheorghe Mustață a urlat la Gigi Becali de a răsunat baza de la Berceni

Gheorghe Mustață susține că jucătorii vicecampioanei României sunt devastați și au plâns în vestiar când au aflat că Gigi Becali revine la conducerea echipei.

”Nouă ne pare rău că a plecat Edi, avea susținerea noastră. Am zis că revenim la o normalitate corectă față de echipă, față de jucători. Jucătorii aveau un alt moral… Ce mai poți să spui la momentele astea decât că se distruge…

Am primit un telefon mai devreme, cred că ați auzi și voi. Atât timp cât noi discutăm niște lucruri, am fost lângă echipă. Anul trecut am zis că nu e nimic, asta este… Ne-am bucurat foarte mult de venirea lui Edi, dar tu îți bați joc de milioane de suporteri, ieși public și spui că nu te interesează suporterii…

Păi tu ai cumpărat un club cu milioane de suporteri în spate și trebuia să îți dai seama că ai în spate o masă mare de oameni. Nu ne trimiți pe noi la CSA, nu ne trimiți pe noi la Dinamo. Să facă dânsul în așa fel încât să vândă echipa și să se ducă el la Dinamo. Noi nu avem cum să plecăm de lângă echipa asta.

Nu ai respect față de noi, suporterii, spui că nu te interesează, atunci oamenii nu mai rezistă. Toată lumea e disperată în acest moment. Nu se mai poate! Suporterii nu mai rezistă. (n.r. despre mesajele scrise de suporterii lui FCSB pe gardurile de la Berceni) Fiecare suporter face ce vrea, eu nici nu am știut de chestia asta pentru că a fost ziua soției mele și nu m-am implicat. Eu mergeam la primărie și chiar o să facem asta.

Mergem să obținem acceptul de a protesta împotriva patronului. E de apreciat că a investit banii, dar nu trebuie să își bată joc de noi. În spatele lui sunt milioane de suporteri.

I-a nenorocit, i-a tulburat pe jucători. Săracii plângeau în vestiar… Sunt bulversați jucătorii. Nici nu vreau să mă gândesc ce e în sufletul lui MM. Noi am fost o echipă, am discutat tot timpul, iar acum am revenit la vechea istorie. Părerea mea e că a fost forțat să plece, eu știu bine.

Dacă Edi vrea să facă publice anumite lucruri, să le facă, dar o să vină momentul în care o să le fac eu. Edi nu a vrut să plece, eu am discutat tot timpul cu el. Ne-am întâlnit alaltăieri dimineață, mi-a explicat situația și l-am rugat să nu plece. Noi nu mai dorim pe nimeni, de ce să mai cauți alt antrenor. Noi nu știm că el schimbă jucătorii?”, a spus Gheorghe Mustață.

Scandal cu Gigi Becali la telefon

Înainte ca Gheorghe Mustață să ofere o primă reacție în legătură cu scandalul cu Gigi Becali, liderul galeriei a fost auzit având un dialog cu patronul lui FCSB la telefon și a avut o serie de lucruri să îi reproșeze acestuia: ”De ce ne trimiți pe noi la CSA? Du-te, matale, și cumpără altceva, ia Dinamo.

Noi te respectăm că ții un club și dumneata ne umilești, ne trimiți la CSA și Dinamo pe noi? Du-te, dumneata, lasă-ne pe noi milioanele astea de suporteri. Zi câți bani vrei și căutăm noi investitor!”.

Riposta patronului

Gigi Becali îl consideră vinovat pe Gheorghe Mustață pentru actele de vandalism ale suporterilor roș-albaștrilor, după ce aceștia au scris mesaje împotriva sa pe gardul de la ”Palatul” din Aleea Alexandru, dar și la baza de pregătire din Berceni.

”Nu mai stau cu nimeni la discuție, iar eu i-am zis clar lui Mustață să aibă mare grijă. Ăsta e caz de pușcărie, el a mai fost acolo. Este acum principalul instigator. Eu l-am ajutat lunar cât a fost arestat, iar acum văd că se joacă cu focul. Să aibă grijă! Am auzit că au intrat și în bază. Ăștia realizeză ce au făcut? I-am dat pe mâna Poliției!

V-am spus că nu stau la discuție și nu îi iert! Dacă Poliția o să îi descopere, o să-i aresteze. Să nu mă sune să o dăm la pace după ce vor intra pe mâna Poliției că nu voi accepta nimic. Să nu le treacă prin cap să vină și la Pipera. Am anunțat deja organele statului. Totul mi se trage cu suporterii de când a ieșit Mustață ăsta din pușcărie”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Citește și

Liviu Dragnea acuză: ”Liderii PSD sunt marionete, partidul e de operetă. Liberalismul a murit și el”