--> -->

Mureșan după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: ”M-au convins”. Care e situația lui Stoican

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat cât se poate de clar că nu va demisiona de la gruparea din Ștefan cel Mare. Aceasta chiar dacă suporterii i-au cerut demisia după 1-6 cu CSU Craiova.

Mai mult, liderii PCH anunțau triumfal plecarea lui Mureșan de la conducerea clubului, alături de antrenorul Flavius Stoican.

”Iuliu Mureșan a plecat spre Cluj Napoca. Definitiv!”, au scris pe Facebook suporterii lui Dinamo, la puțin timp după eșecul usturător suferit în fața oltenilor. La acel moment, Mureșan era decis să părăsească echipa.

Sau cel puțin asta lăsa de înțeles apropiaților. Ca atunci când era ”la cuțite” cu Mircea Rednic, în cele din urmă ardeleanul sacrificându-l pe antrenor.

”Am fost convins să mă răzgândesc”

După 0-0 la Arad, cu UTA, după discuții cu Răzvan Zăvăleanu și cu antrenorul Flavius Stoican, plus un discurs ținut jucătorilor la Săftica, ”Doctorul” are alte gânduri.

”Mă simțeam foarte umilit după fiecare partidă. Mă refer la rezultate. Au fost momente în care am vrut să plec, dar mai mulți oameni m-au convins să mă răzgândesc.

Cu mulți jucători am o relație foarte bună, așa a fost pe la toate echipele pe la care am trecut”, a spus Mureșan la Pro X.

”S-a văzut o schimbare cu Stoican”

Mureșan a anunțat o situația bună și în ceea ce-l privește pe Flavius Stoican. Tehnicianul pare să-și salvat postul, grație punctului eroic obținut la Arad, cu UTA.

”Toată lumea s-a calmat. Ne vedem de muncă și de treabă și ne dorim un singur lucru: să salvăm echipa din această situație și să terminăm cu fruntea sus. Nimeni nu vrea să renunțe, vream să ne îndeplinim obiectivul.

Cu CSU Craiova a fost un meci slab. În rest, s-a văzut o schimbare cu Flavius Stoican. Cu UTA am luptat eroic și cred că acolo a fost momentul unei schimbări. Am încredere că vor apărea rezultatele. Ce am obținut la Arad e mai mult decât un punct”, a mai spus Mureșan, potrivit sursei citate.

Citește și

Mănăstirea Neamț, considerată ”Ierusalimul ortodoxiei românești”