Mureșan: ”Am zis că plec și nu mai vin”

Dinamo a învins vineri seară pe Gaz Metan, scor 4-0, nu mai reușise de patru ani să câștige la un asemenea scor în Liga 1.

”Câinii” au înscris prin Ivanovski, Bordușanu și Torje (2), reușind al doilea meci consecutiv fără gol încasat, după 0-0 la Arad.

Roș-albii și-au asigurat moral în perspectiva etapei viitoare, cu Rapid, în deplasarea de sâmbăta viitoare.

A mai crescut și nivelul speranțelor fanilor, mai ales că Academica Clinceni și Gaz Metan par condamnate la retrogradare, din cauza problemelor financiare.

”Cea mai găurită defensivă din Liga 1”

Iuliu Mureșan, administratorul judiciar al celor de la Dinamo, e încântat de prestația echipei din ultimele două etape. Un detaliu care a contribuit la rămânerea lui la gruparea din Ștefan cel Mare.

”Mă bucur că am câștigat și că n-am luat gol în ultimele două meciuri. Am avut cea mai găurită defensivă din Liga 1. Se vede o îmbunătățire, sper să o ținem tot așa.

De aici pornește o reconstrucție și o luptă grea pentru a ne îndeplini obiectivul. Le promit suporterilor că facem totul pentru a rezolva această situație.

Important e că am câștigat cu Gaz Metan, important e că nu am luat gol, iar asta îmi dă speranțe. A fost foarte greu să schimbăm starea de spirit din vestiar. Acum există o coeziune foarte mare între antrenori, conducători și jucători.

Starea de spirit găsită aici la începutul campionatului ne-a costat foarte mult pe durata acestui sezon. Dar atmosfera s-a schimbat și ne propunem alte lucruri pentru sfârșitul acestui sezon”, a transmis oficialul.

Cine l-a determinat să continue

Mureșan a mai declarat că a fost extrem de aproape să părăsească echipa în ultimele săptămâni, însă a fost întors din drum de către jucători și partenerul Răzvan Zăvăleanu.

”Am avut de mai multe ori gândul de a renunța, dar Răzvan Zăvăleanu, mulți suporteri și jucătorii m-au convins să rămân.

Am fost aproape să plec. Într-un week-end, am zis că plec și că nu mai vin. Nu sunt genul să cedez, dar am crezut că voi produce un șoc la echipă”, a declarat Iuliu Mureșan, la zona mixtă.

Citește și

Mihai Chirica: ”Coadă de pețitori la mine”