--> -->

Murad tot mai aproape de Dinamo: ”Un obstacol”

Mohammad Murad a declarat în această seară că sunt șanse sporite ca el să preia Dinamo. Dar există o problemă, una mare!

A mutat acum toată presiunea pe Dorin Șerdean, acționarul majoritar, cu 72,8 la sută din acțiuni.

”E păcat să blocheze”

”Am avut o întâlnire foarte constructivă și suntem pe linia dreaptă. Am grăbit cât se poate de mult lucrurile. Un obstacol este cel care deține acțiunile. Trebuie să înțeleagă că dacă nu are soluții, trebuie să cedeze aceste acțiuni într-un mod, zic eu, corect. E păcat să blocheze planurile noastre pentru niște aberații. Tare aș vrea să rezolvăm cât se poate de mult procedura și să fie lucrurile bătute în cuie în cel mai scurt timp.”

Chiar și în acest context, lucrurile, conform acestuia, sunt aproape de rezolvare într-o proporție de peste 80%.

Părerea mea este că lucrurile sunt rezolvate într-un procent de peste 80%. Suntem interesați de Dinamo eu și un grup de persoane. Nu sunt singur în acest demers. Aș vrea ca toată lumea care poate să sprijine proiectul de reconstrucție al lui Dinamo, s-o facă. Așteptăm azi, mâine, un răspuns concret și sper să fie în sensul bun. N-au picat în nicio secundă negocierile cu Dinamo, totuși, problema nu este pe termen scurt, ci pe termen lung”, a precizat Murad, într-o declarație oferită Playsport.

”Cât timp este actualul primar în funcție, nu voi investi niciun leu în Ploiești”

Pe lângă încheierea discuțiilor cu Dinamo, printr-un apropiat, a apărut pista Petrolul Ploiești. Costel Lazăr, președintele „găzarilor”, chiar a confirmat discuțiile cu apropiați ai libanezului.

”O zic de la început: cât timp este actualul primar în funcție, eu nu voi investi niciun leu în Ploiești! O cunoștință a fost la Ploiești și a purtat el un dialog, atât. Am fost invitat la o discuție acolo, dar, repet, am avut o experiență neplăcută cu actualul primar din Ploiești!

Era atractivă echipa Petrolul Ploiești, dar nu cu actuala conjunctură, implicit actuala conducere din Ploiești”, a replicat milionarul libanez.

Citește și

Sânziana Buruiană alăptează de mai bine de 6 ani, neîntrerupt: ”Imunitate”