Murad, nemulțumit, dar lasă loc negocierilor cu Dinamo: ”Mirat, dar și trădat”

Dinamo trebuie să se reorienteze după ce negocierile cu grupul ”One” au picat, iar una dintre variantele de viitor ar fi cea legată de revenirea la discuțiile cu omul de afaceri libanez Mohammad Murad.

Care e treaba cu Murad

Va fi mai dificil acum de reluat negocierile cu el. Multimilionarul, 150 de milioane de euro avere estimată conform Top 300 Capital, ar fi venit alături de un alt grup de investitori, nu doar el singur, mai există și posibilitatea/varianta ca el să fie doar sponsor la Dinamo.

“Când eram mic jucam fotbal, dar nu de perfomanță. Ideea este că am luat o decizie în acest an, să sponsorizez sportul, pentru că e o obligație morală. Am alocat o sumă de bani pentru investiție în sport, deci nu neapărat fotbal.

Dinamo, așa cum știm cu toții, e în sufletul multor oameni. Chiar am fost curios dacă eu ca medic pot să salvez un pacient ca Dinamo. Am găsit o formulă foarte frumoasă, nu doar eu, un număr de oameni de afaceri, unde eu am fost cel mai implicat, am oferit sume importante de bani și număr de acțiuni suficiente încât să putem face un program pe 3 ani de zile.

Avem fondurile asigurate, am discutat și cu galeria, au fost foarte amabili, dar din păcate, după cele 2-3 întâlniri unde am pus totul la punct, de 2 săptămâni am dat 2 telefoane, am întrebat și am aflat lucruri care nu-mi plac deloc. Se vorbește cu alți investitori, n-aș vrea să le spun numele, au confirmat acest lucru.

M-am mirat când eu așteptam un răspuns ca să ne apucăm de treabă, să aflu că sunt discuții cu alte companii din România. Cu toate astea m-am bucurat că avem competiție, dar m-am simțit un pic trădat. M-am dat deoparte ca să las pe cei care iau deciziile să facă planul”, a explicat milionarul.

”Îmi pare rău de una, îmi place de alta”

Murad a transmis că este dispus să bage bani la fotbal. Ori la Dinamo, ori în altă parte!

”Urmăresc meciurile din România, îmi exprim dorința mea de a susține alte echipe, mă uit la toate. Îmi pare rău de una, îmi place de alta… E criză în fotbalul românesc, în Liga 1 sunt 4-5 echipe care au probleme majore și e nevoie de intervenția noastră, a mediului de afaceri.

Trebuie să intervenim și fiecare să sprijine cu ce poate acest domeniu, pentru că nu poate fi susținut altfel, așa e în întreaga lume”, a declarat Mohammad Murad pentru Sport Total FM.

Citește și

Gigi Becali își trimite jucătorii la strung: ”Muncește, mă!”