--> -->

Murad despre preluarea lui Dinamo: ”Reconstruim ceva pe 10-20 de ani”

Mohammad Murad a explicat ce așteapta de la conducerea lui Dinamo, cât mai curând posibil, întrucât a recunoscut că este interesat să investească la club și să revigoreze gruparea.

Într-o intervenție live pe pagină personală de facebook, Mohammad Murad a explicat exact ce lămuriri așteaptă de la actuala conducere a lui Dinamo.

”Ce s-a întâmplat în trecut”

”În momentul de față discutăm despre ce s-a întâmplat în trecut. Tot ce s-a intamplat rău în trecut se află pe masa negocierilor.

Sunt probleme majore, iar acum se face o renovare astfel încât să putem lămuri toate problemele și să putem reconstrui ceva pe 10-20 de ani. Eu sunt implicat în această reconstrucție, avem comunicare permanentă cu administratorul special și cu cei din club, care lucrează acolo, nu este ușor deloc pentru că este vorba de a clarifica toate aspectele negative astfel încât să nu mai fie blocaje în viitor În ceea ce privește partea curentă, cheltuielile curente, nu sunt probleme.

În privința prezentului și a viitorului ne-am înțeles cu câțiva oameni de afaceri printre care sunt și eu, dar pe partea de trecut lucrurile sunt puțin neclare. Mă doare că Dinamo se afla în această situație sper să fiu eu persoană care ajuta să se însănătoșească Dinamo, dar nu vreau să investesc dacă sunt neclarități”, a declarat omul de afaceri libanez.

Îi lasă să adune toate documentele

Murad nu vrea să pună presiune pe oficialii roș-albilor.

”Nu este nimeni de vină pentru aceste neclarități, se pot lămuri aceste aspecte în timp, dar este perioada de concedii, sunt de primit multe răspunsuri, sper că într-o săptămână, două, să fie gata totul să putem anunța această construcție în care cred, iar eu, personal, nu m-am băgat niciodată în Romania într-o afacere care să ducă la eșec.

Sunt de acord, aștept răspunsul, aș dori să se întâmple mai repede, dar nu pot acuza pe nimeni, pentru că sunt probleme vechi, DA SUNT INTERESAT ( să vin la Dinamo) , sunt și alti oameni de afaceri interesați”, a spus Mohammad Murad.

Citește și

Mirel Rădoi revine în Liga 1! 15.000 de euro pe lună