Murad: ”Dăm drumul la treabă oricând la Dinamo”

Muhammad Murad și-a reafirmat disponibilitatea de a veni la Dinamo, dar solicită răspunsuri ferme și clarificări la diverse probleme financiare ridicate de libanez.

”Sunt date legate de trecutul juridic”

”Sunt anumite informații de care am nevoie pentru a le prezenta în comitetul nostru director. Cei de la Dinamo m-au sunat și mi-au zis că luni sau marți. Nu e problemă, la noi durează două zile, însă să avem tot ce e nevoie. Sunt date legate de trecutul juridic, dacă prezentul și viitorul sunt clare, le știm, în trecut sunt anumite lucruri care mă preocupă pentru a fi clarificate.

Mi-au spus că sunt mulți doritori, eu nu am o problemă cu asta, nu sunt un obstacol în acest sens, vin să completez structura cu un nou acționar, dacă mai e nevoie de cineva, nu vreau să fac monopol, 51%, nu am pus această condiție… să devin majoritar”, a explicat multimilionarul într-un interviu acordat Playsport.

”La noi durează două zile”

”Suntem pregătiți, suntem în temă, putem să dăm drumul la treabă oricând. Am spus, la noi, în comitet, durează două zile, nu mai mult. Sper să fie ok, să primesc ce am solitat la întâlnire, am nevoie de un act de acolo.

E o datorie mare din spate, ceva ce trebuie clarificat, plus datoria curentă, care cred că o descurcăm. E nevoie să ne apucăm de treabă și, spun eu, trebuie să o facem cât mai repede” , a declarat Murad.

”Noi vrem, e o investiție pe care ne-o putem asuma fără probleme, am nevoie de ce am solicitat, trecem prin comitetul director și, în două zile, avem răspunsul. Simplu! Dacă cineva nu vrea de la Dinamo, înseamnă că nu este bine-intenționat! Eu îmi doresc să intru în sport, a mai adaugat Murad.

Citește și

Ciutacu, mesaj pentru premier: ”A secat fondul de rezervă?!”. Trimitere către Cătălin Chirilă și David Popovici