--> -->

Mulțescu și Dinamo suferă: două noi probleme de lot

Dinamoviștii joacă mâine seară, de la ora 20:30, în Gruia, contra multiplei campioane a României, CFR Cluj. ”Câinii” se confruntă cu o criză sportivă, cu una financiară și, mai nou, și cu una de efectiv.

Gigi Mulțescu a avut ghinion și nu a avut mulți jucători la dispoziție în pauza competițională. Situația continuă. Titularul postului de portar, Mihai Eșanu, a venit accidentat de la Euro 2021, are probleme musculare, astfel că nu va evolua cel puțin în etapa din Ardeal. Apoi, Nepomuceno este suspendat, cumul de cartonașe galbene, iar Magaye este suspendat după ce a fost depistat pozitiv la testul doping de la finele ultimului Derby de România, din cauza consumului de cocaină.

Vlad Achim și-a revenit după ce a fost infectat cu coronavirus, dar este în urma cu pregătirea, ratează meciul cu CFR Cluj. Ionuț Șerban a fost operat și va rata jumătate de an. De ultimă oră, roș-albii au aflat că au partea stângă a apărării avariată.

Nici Steliano Filip, nici Andrei Radu nu vor evolua contra formației antrenate de Edward Iordănescu. Stelu încă nu s-a refăcut la parametri optimi după accidentarea ce nu i-a permis să joace nici în ”meciul salvării” de la Kiev, iar Radu a răcit și dinamoviștii nu vor să riște nimic.

În condițiile în care Filip și Radu vor rămâne la București, Ricardo Grigore este principala opțiune pentru a fi fundaș stânga contra ardelenilor.

Citește și

Sorin Oprescu de partea protestatarilor: ”Nu are logică, să ne mai lase cu sperietura”