Mulțescu, negru de furie: ”Tranșam bătălia”. Optimist: ”A fost un cadou”

CFR Cluj a învins Dinamo cu 1-0, în ultimul meci al penultimei etape din sezonul regulat, după reușita lui Omrani, dar prestația din teren a fost umbrită de arbitrajul lui Marcel Bârsan. ”Centralul” din București a fost criticat nu doar de către roș-albi, ci și de diverși specialiști din fotbalul intern.

Gigi Mulțescu, 69 de ani, era extrem de afectat de situație, mai ales că Dinamo este pe loc de baraj, la doar un punct în fața celor de la Hermannstadt.

”Nu am mai trăit asemenea momente în carieră. Cred că se găsește greu un astfel de moment în istoria fotbalului, care includ, din păcate uneori, și arbitrii. Eu vreau să-mi felicit jucătorii că au dat dovadă de caracter.

Au reușit în prima repriză să aibă un plus față de CFR Cluj, echipa s-a prezentat foarte bine. Pentru meciul cu Clinceni, trebuie să acoperim lipsa a trei jucători dintr-un foc.

Omul ăsta, ca să vezi cât de rău a fost, cât de sadic, nu doar că ne-a dat ”roșii”, ne-a mai dat galbene și ce nu era, ce nu avea nicio legătură cu fazele respective. Băieții destul de slabi pregătiți, ca arbitrii.

De unde am stat eu, am văzut că același gen de fault l-a făcut și un jucător al CFR-ului și nu i-a dat galben. În loc să analizăm fotbalul, să vedem ce realizări au fost de-o parte și de alta, stăm să vorbim despre arbitraj. Să ajungi să strici un meci ca ăsta, să-ți dai în petic! Nu mai vreau să mă enervez, mi-aduce aminte de timpuri urâte.

Mă enervează și că nu marcăm, nu doar locul din clasament, suferința cea mai mare. Dar am speranțe că putem să câștigăm puncte ceea ce am arătat cu CFR Cluj, o forță de joc. Dacă rămâneam în 11, tranșam bătălia. Echipa a făcut un efort până la sacrificiu, este un cadou și pentru fani și dă speranțe pentru viitorul echipei.

Facem recensământul să vedem câți răniți, câți avariați, dar siguri sunt trei suspendați cu Cliceni, Anton, Bejan și Răuță, plus ce-or mai fi accidentați”, a reacționat antrenorul dinamovist.

Citește și

Dinamo și-a adus atacant, are meciuri în Bundesliga și a fost golgeterul Belgiei. Când poate juca