--> -->

Mulțescu dă cărțile pe față: ”Eu? O treime, cam așa”. Cum e relația cu spaniolii

Gigi Mulțescu a contribuit la salvarea clubului și echipei în finalul sezonului trecut, bărbatul de 68 de ani a rămas în organigrama grupării după prima etapă, 1-1 cu Hermannstadt, când a fost înlăturat ca să fie adus Cosmin Contra.

Zilele trecute, vă informam de faptul că antrenorul veteran nu și-a primit nici măcar un salariu întreg, în timp ce spaniolii din staff-ul administrativ, plus apropiații lor, sunt cu lefurile la zi. Cel poreclit ”SMURD”, șeful scouterilor acum, a povestit că nici măcar jumătate din salariu nu a primit! ”Nu mi-am luat toți banii. Am luat o treime dintr-un salariu. Trebuie să iau două salarii, două salarii și ceva. Sunt de o lună în departamentul de scouting, dar n-am luat vreun ban. La Centrul de Copii și Juniori, sunt antrenori care nu și-au luat salariul de 3-4 luni.

Acum sunt descoperitor de talente, am altă funcție. Și când au venit spaniolii, eu am susținut proiectul lor și am discutat optimist. I-am ajutat cu ce am putut eu. N-am nimic ce să le reproșez spaniolilor, dimpotrivă!”, a afirmat Mulțescu la emisiunea ”Digi Sport Matinal”.

Citește și

Poezie pentru CTP din partea unui lider politic: ”Rumeguș de gânduri și obsesii de import”