--> -->

Mulțescu a preluat și salariul lui Gane: avea o remunerație de mizerie

Gigi Mulțescu, 69 de ani, a fost readus la echipă pentru a mai înfăptui un miracol, mai ales că Dinamo trebuie să iasă din subsolul clasamentului. Formația pleacă mâine dimineață spre Iași, cu avionul, ”câinii” sperând într-un declic după doar două remize în ultimele 7 etape.

”SMURD” a preluat al 5-lea mandat la gruparea din Ștefan cel Mare, semnând pentru câteva luni și având primă pentru salvarea lui Dinamo de la retrogradare!

Fanatik a aflat că lui Mulțescu i-a fost mărit și salariul lunar pe care rula în cadrul clubului, nea Gigi fiind în staff-ul scouterilor de când a fost îndepărtat, în septembrie, pentru a-i face loc lui Cosmin Contra.

Totuși, ceea ce nu și-a negociat Mulțescu este o clauză care să-l protejeze în cazul în care ”amenințătorul” Pablo Cortacero revine la București și-i arde de schimbări de antrenori la fel cum s-a întâmplat în august 2020!

Gigi Mulțescu a semnat cu Dinamo până la finalul sezonului, inclusiv pentru eventualele meciuri de baraj! Va câștiga 5.000 de euro pe lună.

Odată cu revenirea lui Mulțescu ca antrenor principal la Dinamo, factorii de decizie de la Dinamo, cu semnătura lui Constantin Eftimescu, au umblat și la contractul tehnicianului.

Din informațiile Fanatik, antrenorul de 69 de ani a semnat până la finalul sezonului, cu o leafă de 5.000 de euro lunar! Adică mărită de 10 ori! Este interesant că în contract este stipulată și luna iunie, ceea ce înseamnă că s-a luat în calcul inclusiv o eventuală prezență a lui Dinamo la meciurile de baraj.

Iar dacă tot se va ajunge acolo, avem de-a face cu o clauză incredibilă pentru un brand atât de mare ca Dinamo: Mulțescu are primă de 5.000 de euro dacă o va salva pe Dinamo de la retrogradare! Adică un salariu-bonus după noile negocieri, în condițiile în care a avut 500 de euro la un moment dat.

Dacă va trece de giurgiuveni și va câștiga ulterior și finala (în cealaltă semifinală se întâlnesc Craiova și Viitorul Pandurii Tg. Jiu), Dinamo va avea și bilet de Europa, iar Gigi Mulțescu își va încasa prima de Cupă. Aceasta este una semnificativă pentru noul tehnician al lui Dinamo: 10.000 de euro!

Jerry Gane avea și el aproximativ 5.000 de euro pe lună.

Citește și

Fotbalist care ar juca și ”neplătit” la Dinamo: ”Ofertă neatractivă pentru noi”