Moura rămâne fidel lui Dinamo: ”M-am înțeles”

Știrile negative abundă în dreptul echipei Dinamo în ultima lună, după retrogradarea „câinilor” în eșalonul secund.

Dacă majoritatea jucătorilor au dat bir cu fugiții, alții stau la rând s-o facă. Totuși, mai există și excepții de la regulă.

”Pentru moment, totul este OK”

Primul jucător care și-a afirmat atașamentul pentru Dinamo este Gabriel Moura, fundașul lateral de 34 de ani. Fotbalistul a revenit în primăvară în Ștefan cel Mare, după o experiență nereușită la Gaz Metan Mediaș, acolo unde nu a fost plătit decât de două ori într-un an!

25 de meciuri a adunat Gabriel Moura în tricoul „câinilor” în cele două perioade petrecute în Ștefan cel Mare

8 partide a strâns brazilianul în această primăvară pentru Dinamo, el revenind după ce s-a despărțit de Gaz Metan

„M-am înțeles cu Dinamo să continuu. Pentru moment, totul este OK. Am lămurit, zic eu, situația cu conducerea clubului și mergem mai departe”, a declarat Gabriel pentru GSP în această dimineață.

Gestul veteranilor

Apărătorul s-a întors în România, după ce a devenit tătic pentru a doua oară în această lună, este gata să-și reia programul de antrenamente la Săftica.

Brazilianul a oferit una dintre puținele vești pozitive din ultima vreme. S-a înțeles cu conducerea roș-albilor să continue încă un sezon, în Liga 2, în „haită”, a rămas fidel ideii de a contribui la redresarea echipei. Moura și-a lăsat soția și cei doi copii pentru a reveni la pregătirile conduse, momentan, de Gică Mihali.

Un alt jucător care a decis să continue cu clubul din Ștefan cel Mare, este conform informațiilor GSP, un alt veteran, Răzvan Patriche, stoperul de 36 de ani al bucureștenilor. Cu toate că devine liber de contract de la 1 iulie, fotbalistul are de gând să pună și el umărul la promovarea „câinilor”.

Citește și

Cât primește David Popovici din partea statului român pentru cele două medalii de aur