Wave Resort

Motivele supărării lui Paul Anton: ”Gândiți-vă ce sumă pierde”

Paul Anton a jucat 64 de minute în meciul cu Voluntari (3-2), după care a fost înlocuit cu Andreas Mihaiu. Iuliu Mureșan l-a lăudat în mod special pe mijlocașul central, care a ținut să joace, chiar dacă revenise după o accidentare la metatarsiene și o entorsă. De-abia făcuse trei antrenamente.

Florin Bratu, fost jucător și antrenor al lui Dinamo, susține că Anton e trist și din cauza restanțelor uriașe pe care le are. A depus deja memoriu, există un proces și chiar a anunțat după partidă: ”Nu mai aștept demult ceva de la conducere”.

”Era unul dintre jucătorii care aveau cel mai mare salariu. Dacă nu a luat de cinci luni banii, având undeva la 17, 18 mii pe lună, gândiți-vă ce sumă pierde. Nu e ușor. Cu toate acestea, eu fiind la meci am văzut că s-a implicat destul de mult. Adică, Dinamo a fost o echipă surprinzătoare, cu spirit, care a jucat cu sufletul”, a declarat Florin Bratu la Digi Sport.

”Ne bucurăm că am făcut o surpriză, dar avem multe lipsuri și mult de muncă. Sunt mulți tineri, e șansa lor, acum sunt forțați de această situație. A contat acum că au fost spectatorii, stadionul a fost aproape plin, a fost entuziasm, a fost și noroc, e greu fără entuziasm și fără noroc. Eu am depus memoriu, am un proces. Nu știu nimic de oferte pe adresa mea. Dar eu nu mai aștept demult ceva de la conducere”, a declara Paul Anton după Dinamo – FC Voluntari, 3-2.

Citește și

Experiența lui Mihai Morar la muntele Athos: ”Aveam cea mai fericită viață și eram cel mai nefericit om”