--> -->

Moți știe care e salvarea: ”Unul calculat”

Dinamo trece prin momente grele din punct de vedere sportiv, este un an extrem de important pentru existența clubului fondat în 1948. În prezent, formația roș-albă se află pe loc de baraj, iar vineri se va duela cu Chindia.

Este prima din următoarele trei partide vitale pentru a mai forța un miracol în actuala ediție de Liga 1. După aceea sunt meciurile cu FCU Craiova, acasă, și Mioveni, în deplasare.

Cosmin Moți, actualul director sportiv al lui Ludogoretz Razgrad, fost campion cu Dinamo în 2007, extrem de apreciat de către suflarea ”câinilor roșii” susține că antrenorul Dusan Uhrin ar trebui să lucreze la omogenitatea echipei și să nu mai schimbe jucătorii atât de des.

”Să facă un mix”

”Cred că trebuie să se ajungă la un numitor comun, cu tineri din academia Dinamo, cu jucători experimentaţi, să creeze un mix şi să se omogenizeze echipa.

Pentru că e foarte greu să foloseşti 50 de jucători în şapte luni, e imposibil. E imposibil să construieşti ceva sau să ai aşteptări mari”, a declarat Cosmin Moți, pentru Telekom Sport.

De ce are nevoie Dinamo

Totodată, Cosmin Moți transmite faptul că Dinamo are nevoie de un investitor ”calculat și cu capul pe umeri”.

”În ultimii 10 ani, au fost nişte perioade la Dinamo numai cu urcuşuri şi coborâşuri, cu salarii de zeci de mii de euro, iar în următorul an cu salarii de o mie de euro, cu jucători tineri din pepinieră.

Cel care va veni şi va vrea să susţină Dinamo să fie mai cu capul pe umeri, mai calculat”, a mai spus Cosmin Moți.

În prezent, Cosmin Moți este directorul tehnic al echipei bulgare Ludogoreț Razgrad, formație pentru care a evoluat nouă ani, în perioada 2012-2021.

Citește și

Uhrin a spus tot: ”Sunt îngrijorat”