Moș Crăciun există și este român. Gestul superb făcut de un tânar de 34 de ani în luna cadourilor

Moș Crăciun chiar există. Iar el poartă numele lui Bogdan Penciu, un tânar ce se implica și în campanii umanitare pe lânga activitățile curente.

De 12 ani de zile, Bogdan Penciu activează în domeniul auto, iar de 7 ani este antreprenor. Culmile succesului nu l-au făcut să uite de cei nevoiași.

La mijlocul lunii decembrie, Bogdan Penciu (34 de ani) a participat în cadrul unei campanii umanitare realizată în parteneriat cu Kaufland pentru a împărți dulciuri, îmbracăminte si alte articole necesare unor copii și bătrâni din zona Nehoiu – Brăiești, județul Buzău.

„Prima astfel de acțiune am întreprins-o în 2012, împreună cu o gașcă de prieteni. Am primit un mesaj pe Facebook de la o doamnă care se ocupa de un centru de plasament din Periș. M-a abordat și m-a întrebat dacă pot să contribui cu ceva de sărbători pentru copii de acolo. Eu am fost receptiv și mi-am mobilizat prietenii pentru asta.

De atunci obișnuiesc să fac lucruri de genul ăsta de măcar două-trei ori pe an„, a spus Bogdan Benciu pentru site-ul viitorulromaniei.ro.

Citește și:

Nicolae Dică, acid la adresa lui Gigi Becali la conferința de presă