--> -->

Morar: ”Putem să evităm, asta clar”

După 1-4 cu CFR Cluj, Dinamo a terminat sezonul regulat pe locul 14, loc de baraj, la 12 puncte de CS Mioveni, locul 13. Situația este groaznică pentru gruparea din Ștefan cel Mare.

Mai ales că roș-albilor le revenise moralul, după 5 puncte în trei etape, dar eșecurile cu Sepsi și cu CFR Cluj i-au readus într-o atmosferă negativă.

Unul dintre cei sosiți să pună umărul la salvarea echipei, Vlad Morar, a ajuns singurul atacant valid în acest moment din lotul condus de Flavius Stoican.

Ardeleanul este mândru că îmbracă tricoul lui Dinamo, mai ales că familia sa este susținătoare înfocată a clului din Ștefan cel Mare.

”Înfrângerile aduc înfrângeri”

”Sunt 9 meciuri, trebuie să le tratăm pe toate ca pe niște finale, iar la sfârșit să reușim să evităm și barajul.

Am avut o primă repriză destul de bună (n.red cu CFR Cluj), apoi am luat golul 2 rapid și totul s-a dus.

Dacă echipa e labilă psihic? Vă dați seama că înfrângerile aduc înfrângeri, mental nu ai cum să stai bine. Sper să ne revenim în play-out”, a comentat Morar pentru GSP.

Vrea să evite U Cluj

El a fost întrebat ce-ar însemna pentru el un meci de baraj cu U Cluj, mai ales că a debutat în Liga 1 la ”Șepcile roșii”.

”Sper să nu ajungem să jucăm cu U la baraj, dar dacă va fi să fie, voi da totul pentru echipa mea, Dinamo București.

Am pierdut foarte mulți bani acolo (n.red la Gaz Metan), dar sper să-și revină și să continue. Le doresc succes!

Putem să ne salvăm. Așa ar trebui să fie în capul fiecărui jucător, nu să ne gândim că am putea merge în Liga 2!”, a mai declarat atacantul.

Citește și

Ciolacu: “Avem un an să ne pregătim”