--> -->

Morar: ”La vară ne punem la negocieri” VIDEO

Dinamo și-a dat cu adevărat un restart prin succesul de la Ploiești, 2-0 cu Chindia. Speră la un miracol, dacă va continua pe aceeași linie, în următoarele șase meciuri din play-out, a băgat și echipa din Târgoviște în criză!

Vlad Morar a deschis scorul după o acțiune cursivă, în care a trecut de trei adversari! ”Parcă era Messi sau Ronaldo, chiar așa să nu-l poată opri nimeni?!”, a reacționat Emil Săndoi după meci.

Reușita fotbalistului sosit de la Gaz Metan a adus aminte de un altul, din toamna 2006, când Dennis Șerban a înșirat mulți jucători de la Steaua pe drum, în prelungirile derby-ului, semnând un gol și o victorie fabuloase. La capătul acelei ediții, ”câinii” au câștigat ultimul campionat din istoria grupării din Ștefan cel Mare.

”Nu am văzut golul marcat de Denis Șerban. În ceea ce privește cel pe care l-am marcat eu, a fost o decizie de moment și mă bucur pentru reușita mea și pentru cele 3 puncte obținute.

Ne dă speranțe pentru meciurile viitoare. Va trebui să dăm totul la fel ca și în meciul cu Chindia pentru a spera la salvarea directă de la retrogradare”, a comentat ardeleanul într-un interviu acordat Playsport.

Două finale și ultima șansă pentru salvarea directă

”Cel mai important este meciul de vineri, cu Craiova. Trebuie să-l câștigăm neapărat. Mai apoi, vom vedea la Mioveni. Totuși, repet, partida de vineri e crucială.

Cred că era ultima șansă cu Chindia, chiar și la egal. Sigur, ar mai fi fost meciuri, implicit puncte, dar ar fi fost foarte dificil să mai sperăm la salvarea directă.

Eu îmi doresc să marchez la fiecare partidă. Îmi dă putere să merg mai departe”, a mai zis vârful.

”La vară ne putem pune la masa negocierilor”

A punctat și el, și Christian Irobiso, cei doi fiind parteneri în atac și la Gaz Metan.

”Este un jucător bun care poate ajuta echipa să-și atingă obiectivele la final de sezon. Mă înțeleg foarte bine cu el, mai ales că am jucat împreună și la Gaz Metan Mediaș, dar acum suntem la Dinamo.

Noi o să dăm totul pentru Dinamo atâta timp cât o să avem contract cu formația. Înțelegerea mea expiră în această vară.

Prima dată trebuie să scoatem echipa din această situație. Mai apoi, la vară, când suntem salvați, ne putem pune la masa negocierilor.

Uhrin? Este un antrenor care dorește să salveze echipa din situația în care este. Muncește în fiecare zi, ca și noi, și își dorește să salveze Dinamo”, a mai comentat Vlad.

Citește și

Ana Maria Prodan și Reghe, însoțiți de copii la proces. A plâns