Morar la Dinamo: ”Cel mai important”

Vlad Morar face parte din „lotul” transferat de Dinamo de la Gaz Metan, alături de Gabriel Moura și Răzvan Grădinaru.

Ardeleanul este recomandat ca un vechi dinamovist, mai ales că tatăl său, Călin, este un înfocat susținător al „câinilor roșii”, transmițând un mesaj în acest sens pe pagina de Facebook a Doar Dinamo.

”Sunt pregătit”

Vlad Morar ar putea debuta la Dinamo chiar împotriva uneia dintre fostele sale echipe, Rapid, sălăjeanul contribuind la promovarea giuleștenilor în primăvara 2016, când a marcat 9 goluri pentru acea formație.

„Da, e un meci important pentru mine. Am jucat șase luni acolo și am reușit să promovăm, dar acum sunt la Dinamo și vreau să dau totul pentru club. Mergem cu gândul la victorie pentru că trebuie să mai acumulăm puncte până se termină sezonul regulat.

Sunt pregătit, chiar dacă nu am jucat în meciul amical (n.red cu Viitorul Cluj). Acum depinde de Mister. O să aflu în cel mai scurt timp, dar cred că voi fi în lot”, a explicat fotbalistul, într-un interviu pentru Fanatik.

Se știa cu colegii

Stoican mărturisea ieri că doar l-a menajat pe Morar în meciul cu echipa de Liga 3, altfel va fi diseară în lot.

”E cel mai important pas din carieră. Dinamo e în continuare un club mare și locul din clasament nu reflectă ceea ce reprezintă această echipă. Dinamo trebuie să fie sus, să se bată la campionat și la play-off, nu la retrogradare.

Pe majoritatea colegilor îi cunoșteam deja, am și jucat cu o parte dintre ei. Nu au fost probleme și a fost foarte bine din punctul ăsta de vedere”, a mai zis ardeleanul.

Bombardat cu înjurături

Dinamovistul a fost chestionat dacă se așteaptă să fie înjurat de către fanii adverși, ai Rapidului.

”Deja am primit mesaje ”frumoase” de la o parte din galerie. Nu m-au amenințat. Vreau doar să spun că au fost niște mesaje foarte ”frumoase”! Dacă ei cred că așa e OK… Eu o să dau totul pentru Dinamo cât timp o să fiu aici și așa voi face indiferent la ce echipă voi juca.

Abia aștept să debutez și fotbalul fără spectatori nu poate exista. Sunt două echipe cu mulți suporteri și ne așteptăm la un spectacol în tribune. Nici la Mediaș nu m-am bucurat că am înscris împotriva lor. Să marchez eu și acum și voi vedea apoi o să văd ce fac”, a mai zis Morar.

Citește și

Medvedev amenință: ”Vom naționaliza”