--> -->

Morar: acasă, la Dinamo, după 6 ani

Dinamo a reușit trei transferuri săptămâna trecută de la Gaz Metan, întărindu-se în dauna contracandidatei la evitarea retrogradării.

Roș-albii i-au adus pe Moura, Grădinaru și Morar, iar primii doi au evoluat astăzi în prima repriză a amicalului cu Viitorul Cluj, de la Buftea.

Medieșenii ar mai putea pierde mâine 6 puncte, care i-ar aduce la egalitate de puncte cu roș-albii, care au învins vineri seară un Gaz Metan decimat.

A refuzat Rapidul la care a jucat

Unul dintre jucătorii care au sosit din Transilvania, Vlad Morar, va întări compartimentul ofensiv al formației lui Flavius Stoican. Se poate duela cu Mirko Ivanovski pentru un loc în primul 11 sau pot juca împreună în atacul bucureștenilor.

Morar a marcat de 3 ori în 21 de meciuri în actuala ediție pentru Gaz Metan. Transferul a picat bine atât pentru el, cât și pentru familia sa.

Vlad Morar ar fi putut sosi încă din 2016 la Dinamo dar afacerea nu s-a materializat atunci. Întreaga familie a noului vârf dinamovist simpatizează cu ”câinii roșii”, de aceea a ales ”haita” în detrimentul Rapidului și Farului.

Ardeleanul a ales Dinamo în detrimentul Rapidului, adversara de sâmbătă, chiar dacă a mai jucat jumătate de an la echipa din Giulești, în primăvara 2016. A înscris de 9 ori în 15 partide pentru gruparea alb-vișinie.

A ratat primul transfer la Dinamo

La 17 ani și 9 luni Vlad debuta în Liga 1 cu gol în tricoul lui U Cluj. În 2016, au fost discuții să semneze cu ”câinii roșii”, doar că afacerea nu s-a mai perfectat.

Tatăl său, Călin Morar, primarul comunei Crișeni (Sălaj), a fost cel care a dorit să-l direcționeze pe fiul său către gruparea din Ștefan cel Mare. A fost plimbat o lună de către conducătorii de atunci ai clubului, iar afacerea a picat în cele din urmă.

Fotbalistul care a cucerit un campionat cu Viitorul și o Cupă a României cu Petrolul Ploiești este recomandat ca un dinamovist!

Pe grupul ofical de Facebook al site-ului Doar Dinamo, tatăl fotbalistul a avut de transmis un mesaj suporterilor dinamoviști.

Mesaj de suflet

”De la 12 ani, Vlăduț Morar a început drumul tumultos al fotbalului. La 17 ani și 9 luni am debutat în Liga 1 cu gol pentru U Cluj. Apoi, campion al României, câștigător al Cupei României!

În 2016 am vrut să ajungem acasă, în casa lui Dinamo, cel care conducea clubul ne-a plimbat trei săptămâni cu promisiuni.

Azi, am ajuns acasă, într-un moment greu. Dar fiți siguri că va da tot pentru club și pentru ”voi, cei mai faini suporteri“ din România .
Doar împreună vom fi o echipă, o familie!

Ei au nevoie de voi, de cei din tribună, cei care prin ploaie, vânt, soare sunteți lângă echipă.
Dinamo nu moare !!!

Dinamo e vie, trăiește și va fi o forță. Doar Dinamo! Familia Morar vă salută cu drag pe toți fanii din țară și străinătate. Hai Dinamo”, a scris tatăl lui Morar pe Facebook.

Citește și

Băsescu: ”Rusia trebuie scoasă”