--> -->

Montini și Puljic cu golurile, Nistor cu creația

Dacă Nistor e în formă, este și Dinamo! S-a jucat pe contre, in Dinamo – Voluntari (2-1), de la o poartă la alta în această seară în Ștefan cel Mare, dar gazdele au deschis scorul după o fază creată de căpitanul roș-albilor. În minutul 51, decarul dinamovist a centrat perfect din dreapta, iar Montini a remenorat cum e să marchezi. Stilul italianului, necruțător în fața porții adverse.
Sorescu ar fi putut face 2-0, însă mingea șutată de el a ocolit buturile adverse. Un moment psihologic după o oră de joc: Mihai Popescu l-a agățat în careu pe Țâră și s-a dat penalty. Era minutul 63 și Piscitelli i-a citit intenția lui Căpățână, blocănd lovitura de la 11 metri! Doar că Dinamo a trăit pe marginea prăpastiei ultima reprezentație înaintea derby-ului cu FCSB. În minutul 71, Sorescu a fost eliminat după o simulare și după ce a primit al doilea cartonaș galben. Aproape imediat, Voluntariul a punctat, atunci când Balaur (75) a reluat simplu din careu.
Cum vă ziceam, dacă este Nistor în vână, este și Dinamo. A bătut iar o lovitură liberă perfect, în minutul 77, iar Puljic a reluat din plonjon. Gazdele punctau in inferioritate. Ante la primul gol de la revenire. Montini a ieșit în minutul 82, acuzând mici probleme medicale.