Monica Pop îi lovește pe actorii #rezist: ”Teatru și-n viață. De ce nu l-ați criticat pe Iohannis când a greșit?”

Medicul Monica Pop se revoltă la adresa actorilor #rezist care returnează decorații.

Zilele trecute, Marius Manole e unul dintre actorii care a decis să returneze o decorație primită de la Klaus Iohannis, afirmând acest lucru public, după ce PNL și PSD au decis să facă împreună guvern.

Monica Pop spune că actorii joacă teatru și în viață.

Doctorița pe post de critic

””Dragi” actori „rezisti”, de ce faceți atâta teatru și în viață? Dacă tot vă dați seama cât v-ați înșelat cu voturile și v-ați făcut că nu vedeți atâtea și atâtea gafe, total în detrimentul românilor, acum, în ceasul al 12-lea, pe cine credeți voi că interesează că recunoașteți, că returnați premii, și acelea, unora oferite „politic”, se știe!

E vreun artist mai „critic” care să fi primit medalii „politice”?! Mulți ar fi meritat, pentru talentul lor, unii poate mult mai mult decât voi! Dar…

E OK că n-ați ieșit la timp să criticați greșelile de strategie, e OK că nu ați fost alături de românii amărâți și bolnavi, nemulțumiți, săraci, depresivi și fără speranțe unde i-au condus „aleșii” și răbufniți doar acum?!

Dacă sunteți atât de „corecți”, de ce nu l-ați criticat pe domnul Președinte când a greșit? Dar guvernul? Și, mai ales, gafele monumentale ale ministrului Sănătății, cu grave consecințe asupra celor de a căror sănătate trebuia să se ocupe, nu s-o distrugă??!!

”Unde erați atunci?”

Nu, dimpotrivă, orice-au facut, era bine, chiar daca oamenii „mureau” încet, mai ales sufletește! Unde ați fost când premierul a spus că nu se vor scumpi alimentele de bază iar promisiunea a durat câteva zile? În conditiile in care oamenii luau 75% din salariu? Unde erati atunci? Nu i – ati criticat nici macar cind au lovit crunt in propriile voastre interese! Si in cele profesionale dar si… de viață!

Cind unii din colegii vostri de breaslă nu aveau nici bani de pîine si știati bine??!! Nu e deloc onorabil! Onorabil era daca trimiteati un mic colet cu „premiul”, cu un mic text explicativ, prin postă cu confirmare de primire, că oricum pe dl Președinte nu-l interesează parerea voastră si, in plus, cred ca mai si regretă că a facut gestul respectiv, chiar daca, pentru unii era pentru a recompensa sprijinul vostru politic!

Am fost, sunt și voi rămâne prietena artiștilor! A celor care sunt oameni și în viață, nu doar în unele roluri pe scenă iar in realitate…s-a văzut! Mai ales ” acum””, a scris Monica Pop pe Facebook.

Citește și

Liviu Dragnea atacă echipa PSD – PNL: ”Alianța rușinii. Epoleții sunt la vedere”