Monica Pop despre moartea lui Bogdan Stanoevici: ”Greșesc cei ce vorbesc din rea-voință”

Actorul Bogdan Stanoevici a murit marți, la vârsta de 62 de ani, autoritățile anunțând că din cauza infectării cu coronavirus, detaliu ce a născut controverse printre diverși politicieni.

Diana Șoșoacă (senatoare AUR) și Codrin Ștefănescu (fost secretar general al PSD) au susținut că actorul care a cochetat și cu politica ar fi murit din cauza unei infecții dobândite într-un spital (detalii aici). Doctorul Monica Pop este de altă părere, chiar dacă fosta șefă a secției de Oftalmologie a susținut multe teorii considerate conspiraționiste, de diverși oameni din politică.

Monica Pop susține că Bogdan Stanoevici a decedat din cauza complicațiilor produse de forma foarte gravă de coronavirus. ”Bogdan s-a stins din cauza complicațiilor produse de forma foarte gravă de Covid. Nu de altceva. Greșesc cei care spun din rea-voință că Bogdan s-a stins în urma unei infecții de spital.

Nici vorbă! A avut una digestivă la început, dar s-a vindecat. Spun așa cei care neagă boala și metodele profilactice. Se negativase și la Covid de o lună, dar boala a produs sechele pulmonare grave. Medicii anesteziști, și nu numai, au făcut imposibilul pentru a-l salva. Însă, nu e posibil întotdeauna, din păcate”, a scris Monica Pop.

Citește și

ROMÂNIA FRUMOASĂ Cărui județ aparțin, de fapt, Cheile Bicazului. Decizie oficială a instanței

No Comments Yet

Comments are closed