--> -->

Monica Pop: ”De ce e nevoie de certificat pentru că și cei vaccinați pot răspândi boala?!”

Medicul oftalmolog Monica Pop nu este de acord cu organizarea de evenimente destinate doar celor vaccinați împotriva Covid-19 întrucât și acești pot transmite virusul, a susținut doctorița.

Monica Pop a afirmat, la Realitatea Plus, că folosirea certificatului de vaccinare pentru participarea la spectacole este inutilă și discriminatorie față de cei nevaccinați, a transmis DC News.

Pop a făcut aceste aprecieri comentând organizarea de evenimente culturale pilot destinate persoanelor ce pot dovedi că au fost vaccinate.

Medicul susține că și persoanele cărora li s-a administrat vaccinul se pot îmbolnăvi și, mai mult, pot îmbolnăvi și alte persoane.

”În primul rând, știe toată lumea lucrul acesta: vaccinați nu înseamnă că nu pot infecta. Vaccinații pot fi infectați oricând și din ce știu eu peste 35.000 de vaccinați s-au infectat. Vaccinarea nu are nimic cu răspândirea virusului. Deci încă o dată vă spun că un vaccinat se poate îmbolnăvi și poate răspândi boala.

Sunt foarte mulți vaccinați care s-au îmbolnăvit și atunci eu consider că certificatul de vaccinare este totalmente inutil pentru a participa la spectacole atâta timp cât orice fel de vaccinat poate fi bolnav. El prezintă la intrare certificatul de vaccin, dar el e bolnav și răspândește virusul tuturor din sală. Deci după părerea mea certificatul de vaccinare nu are ce căuta”, a spus Monica Pop.

”Ce vreau să spun este că am așteptat de la decidenți și de la medici, îmi pare foarte rău că sunt medici care nu spun lucrurile pe nume așa cum ar fi trebuit să se întâmple, că această campanie nu a fost deloc de informare, oamenii nu știu, lista bolilor și contraindicațiilor vaccinului pentru că sunt. Nimeni nu spune nimic despre asta.

Și apropo despre discriminare. Ce se întâmplă cu cei care au contraindicații? Mă refer la cei care au cancer în tratament, anumite boli autoimune. Ce se întâmplă cu ei dacă doar cei vaccinați pot avea niște drepturi? Este inadmisibil să se întâmple așa ceva și nu cred că este normal”, a spus Monica Pop.

Citește și

ROMÂNIA FRUMOASĂ Cele mai frumoase poieni cu narcise din țară