--> -->

Moment decisiv azi pentru Dinamo: a depus!

Dinamo pare și ”condamnată” la locul de baraj și împăcată cu soartă că nu va reuși să depășească nici măcar o echipă în ultimele 7 runde de play-out.

Mioveni se poate salva direct

Iar varianta ca Dusan Uhrin să repete isprava din sezonul precedent, salvarea de la retrogradare și fără baraj, este de domeniul miracolului.

În această seară, Bogdan Rusu a marcat unicul gol al partidei CS Mioveni – Chindia, scor 1-0, iar formația argeșeană s-a distanțat la 8 puncte de ”câini”. 

Mioveni ocupă, oricum, loc de baraj. Primul loc care ar salva direct Dinamo este ocupat de Chindia, la 9 puncte distanță. Astfel, Mioveni pune presiune pe trupa lui Emil Săndoi.

Dinamo are o șansă mare

Dinamo ar mai putea recupera imediat după reluarea campionatului, după pauza competițională, când va întâlni Chindia în deplasare. O victorie ar da și mai multă energie trupei lui Dusan Uhrin, ar crea șanse ipotetice.

Mergând mai departe, apoi sunt meciurile cu FCU Craiova, acasă, și cu Mioveni, în deplasare, în următoarele trei partide, ”câinii” își joacă ultima carte vizavi de șansele în play-out.

Nouă puncte ar crea un moral extraordinar și, mai ales, punctele necesare ca Dinamo să forțeze minunea.

Licența este obligatorie!

În ceea ce privește posibilitatea de a continua în Liga 1 în proximul sezon, chiar și după dubla de la barajul de menținere/promovare, de la finele lunii mai, cei din Ștefan cel Mare au înaintat astăzi actele pentru obținerea licenței sportive.

Conform declarațiilor transmise de la club, sunt speranțe foarte mari că roș-albii nu vor întâmpina probleme în obținerea licenței.

Apoi, după ce va veni verdictul FRF, rămâne ca Dinamo să rezolve și sportiv menținerea în primul eșalon. Dusan Uhrin a decis să acorde două zile libere jucătorilor, luni și marți, mai ales că este această pauză competițională, iar jumătate din lot este cu probleme medicale.

Citește și

Putin a inventat un ”McDonald’s” al Rusiei