Modelul echipei lui Frank Lampard pentru Dinamo: ”În punctul ăsta vrem”

Dinamoviștii speră să salveze clubul, atât financiar, cât și sportiv. Gruparea este în insolvență, de la finele lunii iunie, în Liga 1 este pe penultimul loc la finele turului.

Roș-albii nu mai vor ca Dinamo să fie la cheremul unor finanțatori, români sau străini, așa cum s-a întâmplat în ultimii mulți ani.

Pentru ca această situație să nu se mai repete în viitor, fanii-acționari au găsit o soluție. Eu vor ca la Dinamo să fie implementat modelul echipei engleze Norwich City, care se auto-finanțează.

Mesaj direct pentru fani

”Presa din Anglia anunță astăzi, pe surse, că Frank Lampard va fi instalat pe banca celor de la Norwich City.

Dacă zvonurile se confirmă, Norwich va deveni unul dintre primele cluburi din istorie al cărui antrenor va fi mai bogat decât acționarul majoritar. Dacă nu chiar singurul din lume la nivel de primă ligă, ever!

Averea lui Frank Lampard este evaluată la 66 milioane lire sterline, în timp ce Delia Smith ”stă” pe doar 27 milioane lire sterline. Interesant, nu!?

Norwich este un club care se auto-finanțează. În punctul ăsta vrem să ajungem și noi cu Dinamo, pentru ca Dinamo să nu mai fie nevoit să treacă vreodată prin ce trece acum!

Asta trebuie să știe un eventual investitor, dispus să ni alăture nouă, suporterilor DDB.

Ce-i promit investitorului

ASTA VREA DDB PENTRU DINAMO, NU CĂMĂTARI!

Investitorului îi promitem o afacere! Bagă bani acum și va ajunge să aibă și profit, nu doar să recupereze ce a investit! Tot ce trebuie să facă este să vină lângă DDB!

Mai e mult până acolo însă, noi deocamdată avem un club de salvat! (…)

E imposibil ca Dinamo să ajungă să se auto-finanțeze!? Batem câmpii!?

Nici o problemă, ni s-a mai spus, reamintim numai că în ianuarie 2021 oameni grei din fotbal nu ne dădeau nici o șansă să mai păstrăm vreun jucător la echipă, măcar. Well… (cum ar spune englezii) nu doar că DDB a păstrat jucătorii, dar am ținut clubul în Liga 1 până în ziua de astăzi, când Dinamo este sub umbrela legilor statului.

VOM REUȘI TOT CE NE-AM PROPUS, CÂINILOR! NOI SUNTEM DINAMO! AICI E DDB!

NU DĂM NICI UN PAS ÎNAPOI! Echipa își va reveni, avem încredere în conducere, în jucători și în Mircea Rednic!

Datoria noastră ca suporteri este nu doar să susținem, ci să și SPERĂM! Speranța la mai bine pentru DINAMO este ceea ce ne ține ÎMPREUNĂ în program!

ȘANSA LUI DINAMO ASTĂZI SUNTEM NOI”, se menționează pe paginma de facebook a DDB.

Citește și

Tudor Chirilă, atac brutal asupra numărului 1 al României: ”Vă consider un mare ticălos!”