MM Stoica vrea un fundaș dinamovist get-beget

FCSB caută de urgență un fundaș central care să-l înlocuiască pe Andrei Miron, deja prezentat oficial la Hapoel Haifa, formație din Israel.

Meme Stoica urmărește mai mulți jucători pentru postul deficitar, iar o țintă ar putea fi un fost jucător de la Dinamo, care este și membru DDB Elite!

A picat cu Crotone

Managerul general al roș-albaștrilor recunoaște că îi place foarte mult de Ionuț Nedelcearu, de la Crotone, retrogradată în Serie C la finele sezonului recent încheiat. Oficialul de la FCSB spune că discuțiile nu au început, însă îi surâde această variantă, mai ales că viitorul internaționalului român la clubul calabrez este incert.

Gigi Becali așteaptă idei din partea colaboratorilor săi pentru a face transferul înaintea perioadei în care se vor disputa preliminariile Conference League.

”Știu trecutul lui, dar îmi place”

”Ar trebui să mai aducem un fundaș central, indiscutabil. Și Ovidiu Popescu poate juca acolo, dar nu este de plecat cu el titular ca fundaș central, sub nicio formă!

N-am niciun fundaș central din România pe care să i-l propun lui Gigi. Unul care îmi place mie este Nedelcearu (n.r. – Ionuț, de la Crotone). Îi știu trecutul dinamovist, dar îmi place. Nu s-a discutat absolut nimic. M-am gândit ce fundaș central român mi-ar plăcea, iar el îmi place”, a declarat Mihai Stoica potrivit OrangeSport.ro.

Ce alte soluții mai sunt

Managerul celor de la FCSB spune că opțiunile pentru postul din axul central sunt limitate.

”Acum foarte puțin timp, a semnat Miron rezilierea contractului. De ce? Termina contractul în decembrie și Gigi nu a vrut să îi prelungească deloc contractul.

Vine Haruț, vine Nedelcu, există o discuție cu Nedelcu, mă voi întâlni cu el sămbătă să punem lucrurile la punct. Dacă rămâne la noi, va fi clar fundaș central. Postul lui e închizător, doar că noi îi avem pe Edjouma, Șut, Simion și Perianu. Singurul care poate juca și fundaș central e Nedelcu”, a spus și Mihai Stoica la Orange Sport.

Citește și

Sorin Oprescu: ”Vreau să trăiesc să demonstrez asta”